A Death Stranding elérhető PC Game Pass-ban
dreampage 2022. Aug. 23.

A Kojima Productions és az 505 Games nagysikerű kalandjátéka, a Death Stranding most már Xbox platformon is elérhető, PC Game Pass tagsággal a Microsoft Store-ban. A különleges produkció ráadásul Xbox achievementeket is kínál.

A mai naptól a PC Game Pass tagok is belebújhatnak Sam Porter Bridges bőrébe, Hideo Kojima legutóbbi, nagyszabású játékában. A Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux és Lindsay Wagner főszereplésével készült történet a nem is olyan távoli jövőben játszódik, amikor is rejtélyes robbanások rázzák meg a Földet, környezeti katasztrófát okozva. Miután túlvilági lények árasztják el a bolygót, és a tömeges kihalás elkerülhetetlennek tűnik, a főszereplő dolga megmenteni a reményt az emberiség számára.

A Death Stranding nem is annyira a kalandozásról és a harcokról szól, hanem a kapcsolatok kiépítéséről az életben maradt embercsoportok között. Most egy újabb csoport, a PC Game Pass előfizetők csatlakozhatnak ehhez a világhoz, ráadásul a PC változat által kínált extrákkal. A Windows 10/11 PC játékosok olyan funkcióknak örülhetnek, mint az ultraszéles monitor támogatás, a fotó mód, a magas képfrissítés, és extra tartalmak több más franchise világából. Sőt, a Death Stranding PC Game Pass verziója még ezeket az extrákat is kínálja, melyek a történet során nyithatók meg:

  • Chiral Gold / Omnireflector „Ludens Mask” Napszemüveg (Színvariáns)
  • Gold and Silver Power Skeleton
  • Gold and Silver All-Terrain Skeleton
  • Gold and Silver Armor Plate

Aki pedig Xbox achievementeket vadászna ebben a nyílt világban, az itt találja meg a teljes listát.

A Death Stranding már elérhető PC-re a Microsoft Store-ban, letölteni az Xbox alkalmazáson keresztül lehet, PC Game Pass tagság esetén (aki nem rendelkezik tagsággal, az természetesen meg is vásárolhatja a játékot).