Elindult a Minecraft Dungeons második szezonja
dreampage 2022. Apr. 21.

Fénylő éjszakák várnak a Minecraft Dungeons játékosokra, miután megérkezett a Luminous Night frissítés, új élményekkel, kihívásokkal, jutalmakkal és játékmeneti javításokkal. A fejlesztők soha nem látott rejtélyeket ígérnek.

Tovább folytatódik a Minecraft Dungeons bővülése, a felülnézetes akció-RPG hibrid a mai nap folyamán megkapta legújabb frissítését. A Luminous Night címre hallgató új kiegészítő merőben új élményeket kínál, amik során eddig nem látott pályákkal és barlangokkal fedezhetjük fel a Tornyot, a neonfényes éjszakák kellős közepén.

A játékba kerülő új pályák rejtélyes barlangrajzokat és vadonatúj logikai feladványokat tartogatnak, de felbukkan egy új, tüzes ellenféltípus is, aki a legtapasztaltabb kalandorok számára is kihívást jelent majd. Az új kihívások természetesen új jutalmakat is jelentenek, aki pedig a teljes élményre vágyik, az megveheti az új Luminous Night Adventure Pass-t, amiben további fénylő tárgyak, úgy mint háziállatok, öltözékek és sok más is szerepel.

Az új tartalmak mellett a Minecraft Dungeons legújabb frissítése játékmeneti javításokat is tartalmaz. Hosszú várakozás után végre elérhetővé vált a táborokban elérhető láda, ahová a játékosok a tárgyaikat pakolhatják, így felszabadítva a fontos inventory férőhelyeket. Az itt elhelyezett tárgyak a karakter klónozásakor átvihetők, illetve bármelyik platformon birtokba vehetők. Ráncfelvarráson esett át a kezelőfelület is, így a játék remélhetőleg még könnyebben áttekinthető és kezelhető lesz.

A Minecraft Dungeons: Luminous Night már elérhető minden játékos számára, a frissítés automatikusan letöltődik. Aki még nem játszott vele, az alapjáték elérhető a Microsoft Store-ban, illetve Xbox Game Pass tagsággal is játszható.