Előrendelhető a Minecraft Legends
dreampage 2023. Feb. 03.

Idén áprilisban érkezik a Mojang Studios következő nagy produkciója, a Minecraft Legends. Az újfajta játékmenetet az ismerős kockavilággal egyesítő játék már előrendelhető Xbox konzolokra az Áruházban, kétféle változatban is.

A soha nem múló népszerűségű Minecraft és a felülnézetes, végtelen barlangi kihívásokat kínáló akció-RPG, a Minecraft Dungeons után hamarosan újabb játékkal bővül a legendás franchise. A Minecraft Legends egy csapatalapú multiplayerre kihegyezett szerepjáték és stratégiai játék hibrid, amelyben két csapat küzd a Felvilág uralmáért, várakat építve, és azokat lerombolva. A Mojang Studios és a Blackbird Interactive koprodukciójában készülő alkotás újfajta látványvilágot és játékmenetet honosít meg a sorozatban, ezáltal régi és új rajongóknak is ajánlható. Bár egyedül is játszható lesz, az igazi mókát a négyfős kooperatív, illetve az akár nyolcfős egymás elleni online multiplayer módok kínálják majd.

„A piglinek alvilági rontása átterjedt a Felvilágra, és mindent felemészt, ami az útjába kerül. Te vagy az a hős, aki ennek a szelíd vidéknek a védelmére kel? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban – de légy óvatos: mindig visszavágnak. Üss rajta a piglinbázisokon nappal, és védd meg a szövetségeseidet szürkület után. Fedezd fel az élettel teli biomokat, amelyek veszélyt és kincseket rejtenek, ismerkedj meg új barátokkal, és találkozz már jól ismert mobokkal. A munkásokkal az oldaladon már csak a világ megmentése maradt hátra.

Légy része egy legendának a Minecraft-univerzumból, és tapasztald meg a Felvilág soha nem látott oldalát! Köss szövetségeket új barátokkal és már jól ismert mobokkal, majd vezesd a rohamot az ádáz piglinek ellen vívott epikus csatákban, hogy megvédd a Felvilágot! Járj be egy élettel teli, mozgalmas világot, amely erőforrásokban gazdag, és játékonként változik. Hívd ki a barátaidat, vagy fogjatok össze intenzív csatákban, hogy megvédd a faludat, miközben az egységeidet az ellenfél településeihez vezényeled, hogy elpusztítsák azokat!”

A Minecraft Legends 2023. áprillis 18-án jelenik meg minden platformra, így PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is. Természetesen a megjelenés napjától az Xbox Game Pass kínálatában is benne lesz. Aki szeretné előrendelni, megteheti mind a Standard, mind a Deluxe változattal az Áruházban.