Forza Horizon 5: Rally Adventure bejelentés
dreampage 2023. Feb. 23.

Március 29-én jelenik meg a Forza Horizon 5 második nagyszabású bővítménye, amely a Rally Adventure alcímet kapta, ennek megfelelően raliautók volánja mögött bizonyíthatjuk rátermettségünket.

A Microsoft és a Playground Games bejelentette, miről szól, és mikor érkezik a Forza Horizon 5 második bővítménye. A Rally Adventure címet viselő kiegészítő önmagáért beszél: az első Forza Horizon után ismét a rali világába tehetünk egy kitérőt, egy teljesen új régióban.

A helyszín ezúttal a Sierra Nueva régió, amelyben hat eltérő környezet várja a ralizni vágyókat. A bővítményben három rali csapat egyikéhez csatlakozhatunk, és rengeteg eseményen indulhatunk az úttalan utakon. A bejelentés szerint a Rally Adventure több új eseményt kínál majd, mint eddig bármelyik Forza Horizon bővítmény, így valóban egy nagyszabású kalandra lehet számítani.

A Forza Horizon 5: Rally Adventure külön is kapható lesz, de természetesen az is hozzáfér, aki rendelkezik a Forza Horizon 5 Prémium Játékbővítmény-csomag, Prémium Kiadás vagy Kiegészítőcsomag bármelyikével.

Néhány részlet arról, hogy mi vár ránk a Rally Adventure bővítményben:

  • 10 új off-road jármű, köztük a teljesen elektromos 2022 Ford F-150 Lightning Platinum és az 1973 Hoonigan Volkswagen Baja Beetle Class 5/1600 ‘Scumbug’
  • Még több EventLab kellék igazi rali hangulattal, úgy, mint márkajelzéssel ellátott korlátok, zászlók és civil járművek
  • Új zenék a rajongói kedvenc Epitaph Radiotól a kemény rock műfajban
  • Új rali alkatrészek, hogy az autókat igazi rali szörnyekké lehessen alakítani, köztük egy új anti-lag rendszer, ami még több erőt tud a turbómotorokba pumpálni

A Forza Horizon 5: Rally Adventure DLC 2023. március 29-én érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Windows PC-re és Steamre, illetve aki megveszi, és rendelkezik Game Pass Ultimate tagsággal, az a felhőből is streamelheti az új tartalmat.