Halo Infinite Limited Edition konzol és kontroller
dreampage 2021. Aug. 26.

A Halo Infinite megjelenése, illetve a sorozat fennállásának 20. évfordulója alkalmából a Microsoft limitált kiadású, Halo témájú Elite Series 2 kontrollert és Xbox Series X gépcsomagot dob piacra. Mindkét eszköz november 15-től érhető el.

Az idei Gamescom rendezvényen végre lehullott a lepel a Halo Infinite megjelenési dátumáról. A Microsoft és a 343 Industries által régóta fejlesztett játék 2021. december 8-án jelenik meg, az egyjátékos kampány és az online multiplayer rész egyszerre. Ám nem kell egészen az év végéig várnunk, hogy elmerüljünk a Halo hangulatban. November 15-én, a Halo 20. születésnapján két Xbox eszköz is érkezik, amelyek magukon viselik a legendás széria stílusjegyeit.

Xbox Series X – Halo Infinite Limited Edition Gépcsomag

Ez a gyönyörű gép minden idők első, limitált kiadású Xbox Series X konzolja. Az egyedi dizájnt természetesen a Halo univerzum ihlette, a sötét, fénylő panelekből és arany díszítésekből álló mintázat felett csillagok láthatók, amelyek a Zeta Halo (a Halo Infinite helyszíne) éjszakai égboltját tarkítják, és egészen a konzol tetejéig érnek. A csillagok alatt, a ventilátornál kék színt kapott a hűtőrács, Cortana karakterére utalva. A konzol ezen felül egyedi Halo hangok kíséretében kapcsol be és ki. A csomagban található kontroller is egyedi, szürke mintázatot kapott, amely illik a konzolhoz, a hátoldalán pedig aranyszínű 20. évfordulós logó látható.

A Halo Infinite Limited Edition Xbox Series X konzol november 15-től érhető el Magyarországon, 204.999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.


Halo Infinite Limited Edition Xbox Elite Series 2 kontroller

Szintén friss bejelentés, hogy érkezik egy új Elite Series 2 kontroller, amelynek dizájnját Master Chief zöld páncélja és aranyszínű sisakrostélya ihlette. A kontroller kopottas, metálszerű zöld festést és egyedi mintázatot kapott, a cserélhető karok is zöldek, a szintén cserélhető d-padok pedig aranyszínben pompáznak. Ahogy az Elite Series 2 kontrollernél már megszokhattuk, a karok feszessége állítható, a csomagban pedig több kiegészítő mellett töltő is található, hiszen ez a kontroller beépített akkumulátorral rendelkezik.

A Halo Infinite Limited Edition Xbox Elite Series 2 kontroller november 15-én jelenik meg Magyarországon, ajánlott fogyasztói ára 69.999 Ft lesz.


Aki tehát szeretné emlékezetesebbé tenni a Halo sorozat húszéves fennállását, az már november közepén megteheti. Nem sokkal később, december 8-án pedig érkezik az új felvonás, az Infinite, amely egyébként már előrendelhető az Áruházból is.