Ingyenes hét és akciók a Fallout 76 Bombs Drop eseményen
dreampage 2021. Oct. 20.

A veterán Fallout 76 játékosoknak ismerős lehet október 23 – a játék univerzumában ezen a napon ért véget a világ. Számunkra viszont most kezdődik csak a szórakozás, köszönhetően egy egész sor Fallout akciónak és eseménynek.

Bár a Fallout világában ez egy szomorú évforduló, enélkül nem létezne a felfedezésre váró, radioaktív sugárzás által átformált világ sem. A Fallout 76 játékosok ezekben a napokban több újdonságnak is örülhetnek. A „Bombs Drop Day” és a Spooky Scorched játékbeli esemény együtt fut, ezen felül pedig akció és más tevékenységek is várják a játékosokat!

Ingyenes hét

Aki még sosem tette be a lábát a Fallout 76 világába, az most ingyen megteheti, köszönhetően az október 19-én kezdődött Ingyenes Játékhétnek, amely egészen október 25-ig tart. Ez alatt az idő alatt mindenki ingyen letöltheti és játszhatja a Fallout 76-ot, ha pedig akár most, akár később véglegesen is megvásárolja, az előrehaladása, a karaktere, vagyis mindene vele tart. Ennél is jobb, hogy a Bombs Drop esemény alatt a játék jóval olcsóbban kapható.

Az Ingyenes Játékhét igénybe vételéhez Xbox Live Gold tagságra van szükség. Aki nem konzolon, hanem PC-n tenné próbára szerencséjét West Viriginiában, az a Bethesda.net, Steam, illetve a Microsoft Store-ban elérhető Xbox Play Anywhere változattal is játszhat.

Bombs Drop Akció

Akciók nélkül nem lenne igazi az évforduló, nincs ez másképp idén sem. A játékosok akár 75% kedvezménnyel is megvásárolhatják a Fallout 76 játékot a Microsoft Store-ból konzolra vagy PC-re, illetve Steamen vagy a Bethesda.neten. (Az akciók elérhetősége és mértéke országonként eltérő lehet.)

Október 21 és október 25 között a játékon belül is kedvezményekkel lehet találkozni, akár 50% kedvezménnyel a különböző tárgyak esetében. A promóciós időszak alatt Atomot is olcsóbban lehet vásárolni, így kedvezőbb áron lehet hozzájutni a különböző öltözékekhez, C.A.M.P. elemekhez és más tárgyakhoz a játék saját boltjában.

Spooky Scorched: Halloween-i hangulat

Október hagyományosan a Halloween és az ijesztgetés hónapja, a macabre szezon pedig West Virginiába is eljut! A területen található Scorched ellenségek némelyike ijesztő ruhákat öltött, legyőzésük pedig exkluzív jutalmakat jelent a kalandorok számára. A Spooky Scorched esemény október 19-től november 2-ig tart, úgyhogy itt az ideje harcolni.

Aki további Fallout 76 hírekre kíváncsi, annak érdemes követnie a legfrissebb fejleményeket a fallout.com oldalon, illetve a hivatalos Twitter csatornán.