Ingyenes játékok: 2021. október
dreampage 2021. Sep. 28.

A Microsoft közzé tette a 2021. októberi ingyenes játékok listáját. Egy zenés ritmusjáték, egy neonfényes városi kaland és két régi klasszikus került az ősz derekának ingyenes kalapjába.

Megérkezett az októberi havi ingyenes játékok listája – ahogy eddig, úgy ezt a négy címet is ingyen letöltheti minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tag. És ahogy eddig, úgy most is két Xbox One, illetve két Xbox 360 cím került be a kínálatba, megelevenítve ritmusos zenéket, futurisztikus utcákat, 2D-s klasszikus kalandozást Drakula nyomában, és egy örökzöld zombis történetet.

Az októberi ingyenes játékok listája:

Xbox One:

  • Aaero (október 1-31.)
  • Hover (október 16-november 15.)

Xbox 360:

  • Castlevania: Harmony of Despair (október 1-15.)
  • Resident Evil: Code Veronica X (október 16-31.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mind a négy játék letölthető és játszható Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.