Ingyenes játékok: 2021. szeptember
dreampage 2021. Aug. 26.

Hamarosan megérkezik az ősz, vele pedig a következő adat ingyenes játék az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok számára. Véres kalandok, egy Kojima alkotás és egy jófajta verekedős játék is bekerült a szeptemberi kalapba.

Új hónap, új ingyenes játékok. Az Xbox One és az Xbox Series X|S tulajok szeptemberben is négy címet tölthetnek le ingyen. A sort egy véres és látványos akció-szerepjáték, a Warhammer: Chaosbane nyitja, majd két héttel később Mulaka epikus kalandjában vehetünk részt. Az Xbox 360 generációt továbbra is két alkotás képviseli, köszönhetően a visszafelé kompatibilitásnak. Elsőként a Zone of the Enders HD Collection repül be, majd ezt követi a Samurai Shodown II, az SNK egyik legendás verekedős játéka.

A négy játékot természetesen mindenki eléri, aki Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate tagsággal rendelkezik – utóbbiak mindezt a több száz más játék, a felhőalapú szolgáltatás és az egyéb Ultimate előnyök mellett.

A szeptember ingyenes játékok menetrendje:

Xbox One:

  • Warhammer: Chaosbane (szeptember 1-30.)
  • Mulaka (szeptember 16-október 15.)

Xbox 360:

  • Zone of the Enders HD Collection (szeptember 1-15.)
  • Samurai Shodown II (szeptember 16-30.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mind a négy játék letölthető és játszható Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.