Játékok Golddal: 2021. július
dreampage 2021. Jun. 29.

Folytatódik a nyár, méghozzá különleges utazásokkal. Ellátogatunk az Alfa Bolygóra, középkori kastélyokat rombolunk le, kalandozunk egyet egy régi kedvenc hős világában, és a játéktermek hőskorában is.

A mai napon a Microsoft – ahogy az természetesen várható volt – közzé tette a következő havi Gold játékok listáját. A forrónak ígérkező júliust a szokásoknak megfelelően négy ingyenes játékkal tölthetjük. A sort egy sci-fi platformer nyitja, amelyben egy gyönyörű, de halálos bolygón kell életben maradnunk. Aztán begurulunk, mármint szó szerint: kősziklaként rombolhatjuk le az ellenfelek építményeit egy bizarr és abszurd tower defense játékban.

Ami az előző generációkat illeti, a hónap első felében visszatér egy vagány és szabad szájú mókus, hogy másnaposságából felépülve rendet vágjon az ellenfelek között – természetesen a Rare legendás hőséről, Conkerről van szó. Aztán a Midway kiadó játéktermi múltjában merülhetünk el egy több, mint 30 játékot tartalmazó gyűjteménynek köszönhetően.

A Games With Gold júliusi menetrendje:

Xbox One:

  •          Planet Alpha (július 1-31.)
  •          Rock of Ages 3: Make & Break (július 16-augusztus 15.)

Xbox:

  •          Conker: Live & Reloaded (július 1-15.)

Xbox 360:

  •          Midway Arcade Origins (július 16-31.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mind a négy játék letölthető és játszható Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.