Razer Wolverine V2 Chroma bejelentés
dreampage 2021. Sep. 15.

A Razer a mai napon bejelentette a Wolverine V2 Chroma megjelenését, amely a vállalat szerint az általuk valaha készített legfejlettebb kontroller. Az új eszköz Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon használható.

Hamarosan új, professzionális kontroller kerülhet az Xbox játékosok kezébe. A Razer Wolverine V2 Chroma egyesíti a cég minden eddigi tapasztalatát, kívül és belül is minőségi alkatrészekkel igyekszik garantálni a hosszan tartó, megbízható játékélményt. Programozható gombjai és cserélhető analóg karjai vannak, de szabadalmaztatott Chroma RGB világítással is rendelkezik.

A Razer sajtóközleményéből:

Az új Razer Wolverine V2 Chroma tökéletes kontroller az Xbox- és PC-játékosok számára, hiszen a piacon megtalálható kontrollerek között az egyik leggyorsabb működtetési sebességgel, valamint az egyik legalacsonyabb válaszidővel büszkélkedhet a Razer rendkívül érzékeny Mecha-Tactile kapcsoló-technológiájának, illetve a stabil, versenyközpontú vezetékes kapcsolat kombinációjának köszönhetően. Ez a kontroller kötelező darab minden komoly versenyző számára, aki a következő szintre szeretné emelni a képességeit.

Jellemzők:

  • Razer™ Mecha-Tactile Action Buttons (akciógombok) és D-Pad a szupergyors működtetéshez és a rövid válaszidőkhöz
  • 6 további többfunkciós gomb (2 felső ütköző és 4 hátsó ravasz)
  • Cserélhető (hüvelykujj)sapkák az analóg karokhoz (a csomag extra domború, valamint magasított, homorú felületű sapkákat is tartalmaz)
  •  Hair Trigger (ravaszgyorsító) mód, ravaszmegállító kapcsolókkal
  • Új, L-formájú kialakítás, valamint teljesen borított, wraparound markolat
  • Powered by Razer Chroma™ RGB

A kontroller működése ezen felül testre szabható az Xboxra és PC-re elérhető Razer Controller Setup for Xbox alkalmazásban. Az eszköz nemzetközi szinten már elérhető, magyarországi megjelenésről egyelőre nincs készletinformáció, de valószínűleg hamarosan megérkezik a hazai boltokba is.