Szeptember 6-án jelenik meg a Starfield
dreampage 2023. Mar. 08.

Az idei év legnagyobb, és egyben legfontosabb Xbox exkluzív játéka, a Bethesda legújabb fejlesztése 2023. szeptember 6-án jelenik meg – jelentették be maguk a fejlesztők. A Starfield külön adást is kap június 11-én.

Eredetileg tavaly novemberre volt tervezve a Starfield, a Bethesda Game Studios legújabb szerepjátékának megjelenése, ám ezt a fejlesztők nem tudták tartani, és ismeretlen ideig elhalasztották a program kiadását. Most megtudtuk, meddig kell rá várnunk: szeptember 6-án jelenik meg a sci-fi kaland, ami több, mint 25 év után az első új IP a Bethesda boszorkánykonyhájából.

A dátumot maga Todd Howard, a Starfield rendezője árulta el a legújabb videóban, ami néhány percnyi betekintést is enged a játék világába. Nemsokára azonban sokkal többet is megtudhatunk a készülő produkcióról, június 11-én ugyanis, a Microsoft E3-as műsora után közvetlenül indul a Bethesda saját élő adása, a Starfield Direct, amely végre részletesen is bemutatja a játékot, annak készítését, illetve virtuálisan a fejlesztők stúdiójába is ellátogathatunk.

Érdemes tehát bekarikázni a dátumot a naptárban, ezúttal remélhetőleg véglegesen. Szeptember 6, a Starfield megjelenésének napja.