Xbox 20. évfordulós élő műsor
dreampage 2021. Nov. 09.

Idén november 15-én kereken 20 éves lesz az Xbox. Ebből az alkalomból a csapat élő műsorral készül, ennek részleteit ismerhetjük meg most.

2001. november 15-én jelent meg az első Xbox konzol az Egyesült Államokban, vagyis néhány nap múlva húszéves lesz a videójáték-történelem egyik meghatározó márkája. Az Xbox csapat a jeles alkalmat egy élő műsorral szeretné emlékezetessé tenni. Az élő streamben szereplő műsorvezetők és meghívott vendégek felidézik az elmúlt két évtized legszebb emlékeit.

Részletek a műsorról:

  • Az ünnepi adás november 15-én, hétfőn, magyar idő szerint 19:00 órakor kezdődik.
  • A műsor a hivatalos Xbox csatornákon nézhető élőben, YouTube-on, Twitch-en vagy Facebookon.
  • Sok más nyelv mellett magyar felirat is választható lesz hozzá.
  • A magyar nyelvet legegyszerűbben a YouTube-on lehet kiválasztani, a videó jobb alsó sarkában lévő fogaskerék ikonra kattintva.
  • Azoknak, akik a saját csatornájukon is szeretnék közvetíteni az adást, akár élőben, akár felvételről, a Microsoft azt javasolja, hogy a zenés blokkokat hang nélkül vegyék át, elkerülve az automatizált botok általi esetleges letiltást.

A 20. évforduló alkalmából Xboxon frissülnek az Xbox Live Gold, illetve Xbox Game Pass Ultimate tagságok hosszát jelző címkék is. Ezek azt jelölik az Xbox profilokon, hogy ki hány éve tagja az adott szolgáltatásnak. A frissített változatokat meg is mutatták nekünk.

Aki szeretné esetleg a közösségi média oldalait vagy a különböző eszközeit jubileumi Xbox színekben öltöztetni, az ezen az oldalon talál egy teljes eszköztárat profil- és háttérképekkel.