Xbox Gamescom 2021
dreampage 2021. Aug. 09.

Idén sem maradunk Gamescom nélkül, az Xbox pedig teljes erőbedobással ott lesz Európa legnagyobb videójátékos rendezvényén, saját műsorral és új bejelentésekkel. A Gamescom alkalmából digitális akció is lesz.

A Gamescom Európa legnagyobb videójátékos eseménye, amely a konzolgyártóknak, a kiadóknak és természetesen a rajongóknak is fontos mérföldkő minden évben. A világban uralkodó helyzet miatt a 2021-es alkalom teljes mértékben online kerül megrendezésre, jó hír ugyanakkor, hogy az Xbox ugyanakkora erőkkel készül rá, mint normál esetben. Mindannyian online, élőben, az első sorból nézhetjük a friss bejelentéseket, illetve az idei őszi kínálat legfontosabb újdonságait.

Gamescom 2021 Xbox előadás

Az idei Gamescom hetére az Xbox élő adásával melegíthetünk, amelyet Parris Lilly és Kate Yeager vezet majd. A műsorban szerepelni fognak az Xbox Game Studios már bejelentett játékai új gameplay bemutatókkal és információkkal, játékok a külső partnerektől, új Xbox Game Pass bejelentések, és sok más, ahogy az lenni szokott.

Időpont (magyar idő szerint):

  • 2021. augusztus 24. (kedd) 19:00 órától

Hol lehet nézni?


Gamescom Opening Night Live és Bethesda MainStream

Ahogy azt a nagy videójátékos eseményeken megszokhattuk, az idei Gamescomot is Geoff Keighley nyitja meg hivatalosan, egy nappal az Xbox műsora után. Itt már az egész iparág képviselteti magát, de várhatóan az Xbox is készül valamivel.

Időpont (magyar idő szerint):

  • 2021. augusztus 25. (szerda) 20:00 órától

Hol lehet nézni?

Egy nappal később, csütörtöktől a Bethesda Germany is élő adássorozatba kezd, melyben a Bethesda stúdióinak játékaival ismerkedhetünk. Ezek az adások a Bethesda Twitch csatornáján követhetők.


Xbox FanFest események

Az élőben megrendezett események egyik leginkább közösségi része az Xbox FanFest, ahol a rajongók találkozhatnak az Xbox csapat tagjaival és meghívott vendégekkel. A virtuális térben erre nincs lehetőség, a regisztrált FanFest tagok viszont a Gamescom hetében különleges eseményeket nézhetnek majd, meghívott vendégekkel és további érdekességekkel. További részletekről a belinkelt oldalon, illetve az Xbox közösségi csatornáin lehet majd tájékozódni.


Xbox Gamescom vásár

A rengeteg hír, bejelentés, gameplay videó és fejlesztői bemutató után legjobb hátradőlni, és élvezni a jó játékokat. Az Xbox ezt megkönnyíti, az európai játékosok számára ugyanis a rendezvény hetében elérhető lesz az Xbox Gamescom vásár, ahol a digitális játékok árából akár 75%-ot is spórolhatunk. Az akcióban Xbox és Windows 10 címek is részt vesznek majd, érdemes lesz az Xbox.com akciós oldalát követni és figyelni augusztus utolsó teljes hetében.

Lesznek tehát új bejelentések, videók, mélyebb bemutatók, így a 2021-es, virtuális Gamescom során jobban is megismerkedhetünk az idei ősz Xbox kínálatával, és talán egy-két meglepetésről is lehull a lepel. Augusztus 24-én indul a show!