20% kedvezmény bizonyos Xbox kontrollerekre
dreampage 2024. Oct. 01.

Az EA SPORTS FC 25 megjelenése alkalmából, a #ScoreMoreWithXbox akció keretében most akár 20%-kal olcsóbban lehet megvásárolni bizonyos Xbox Vezeték Nélküli Kontrollereket a hivatalos partnereknél és kereskedőknél.

Megjelent az EA SPORTS FC 25, az év legnagyobb, és hagyományosan leginkább várt sportjátéka. Az Electronic Arts régóta futó – és nemrég nevet változtató – focis sorozata idén sem nélkülözi az élethű látványt, játékmenetet és a páratlan tartalmat, úgyhogy a virtuális foci rajongói ebben a szezonban is megtalálják kedvenceiket a legjobb ligákban és klubcsapatokban. Focis játékokban mindig is nagy hagyománya volt a helyi multiplayer meccseknek, ilyenkor gyakran megnő az igény egy (vagy több) extra kontrollerre. Ezt segíti kiszolgálni az aktuális #ScoreMoreWithXbox akció.

Ha kihívnánk barátainkat vagy családtagjainkat egy-egy virtuális focibajnokságra, akkor ideje beszerezni új Xbox kontrollereket, amik Xbox Series X|S, Xbox One konzolokhoz, Windows PC-hez és Bluetooth kapcsolattal szinte bármilyen mobil eszközhöz is használhatók. Az akció keretében többféle szín és változat akár 20% kedvezménnyel kapható a hivatalos partnerek kínálatában.

Ez most ideális alkalom beszerezni kontrollereket a második (harmadik, negyedik) számú játékosoknak, és indulhat is az új fociszezon. Mindenkinek jó játékot!