Arctic Camo Special Edition kontroller
dreampage 2024. Mar. 26.

Jöhet még egy kontroller? A Microsoft legújabb Xbox kontrollere a sarkvidék színeit idézi meg fehér és szürke álcafestésével. Világszerte debütált az Arctic Camo Special Edition.

Az Egyesült Államokban eredetileg 2023 májusában került a piacra az Arctic Camo Special Edition Xbox vezeték nélküli kontroller, amely a mai nappal a világ többi részén, így hazánkban is debütál. A sarkvidéki álcafestés fehér és szürke színekkel operál, a kontroller hátulja sötétszürke. A monokróm összhatást a szürke analóg karok és d-pad, illetve a szintén szürke és fehér gombok egészítik ki.

Az új kontroller mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Camo sorozat többi tagja, illetve a hagyományos kiadású Xbox kontrollerek. Kényelmes, ergonomikus kialakítás, hibrid alakú d-pad, rezgő ravaszok, 3.5 mm-es jack csatlakozó és Bluetooth kapcsolat, amivel Windows PC-khez, táblagépekez és mobil eszközökhöz is párosítható.

A kontroller gombkiosztása az Xbox Tartozékok alkalmazásban szabadon testreszabható Xbox konzolokon és PC-n egyaránt, a dedikált Megosztás gombbal pedig könnyen lehet képeket és videókat készíteni bármilyen játékból.

Az Arctic Camo Special Edition Xbox kontroller tehát a mai naptól kapható hivatalosan, hamarosan valószínűleg minden magyarországi hivatalos viszonteladónál kapható lesz.