Bemutatkozott a Starfield
dreampage 2022. Jun. 13.

A 2022-es Xbox & Bethesda Games Showcase legnagyobb eseményeként gameplay formában is bemutatkozott a Bethesda Game Studios fennállásának legnagyobb játéka, az Xbox exkluzív Starfield. 2023-ban indulunk a csillagok közé.

A Bethesda Game Studios (a The Elder Scrolls és Fallout sorozat alkotócsapata) 25 éve az első új univerzumának bemutatására készül. A Starfield minden idők egyik legnagyobb sci-fi produkciójának ígérkezik, több, mint 100 csillagrendszerrel, több, mint 1000 eltérő égitesttel, melyekre bárhol leszállhatunk, űrhajóépítéssel és űrbéli harcokkal, és sok minden mással. A valaha készült egyik legnagyobb szerepjátékról végre részletes gameplay bemutatót kaptunk.

2330-at írunk. Az emberiség kilépett a saját naprendszerünk határain, új bolygókat kolonizált, és a világűrt járja. Egyszerű űrbányászként mi is csatlakozhatunk a Constellation-höz, felfedezőkhöz, akik a galaxisban keresnek ritka ereklyéket, és bejárhatjuk a Lakott Rendszerek elképesztő hálózatát a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.

Ebben az újgenerációs szerepjátékban minden korábbinál jobban testre szabhatjuk saját karakterünket, saját űrhajót építhetünk, és szabadon bejárhatjuk a csillagrendszerek tengerét. Hogy mit találunk odakint? Az már csak rajtunk múlik…

A Starfield egyedülálló módon negyed órás, részletes gameplay bemutatót kapott, amelyben láthatunk több bolygót, városokat, sok-sok harcot, az űrhajó- és karakterszerkesztőt, és sok minden mást. Ha csak egy videót szeretnél látni az Xbox műsorból, ez legyen az.

A Starfield valamikor 2023 folyamán jelenik meg Xbox Series X|S-re és PC-re. A megjelenés napjától Xbox Game Pass-ban is elérhető lesz.