Call of Duty: Black Ops 6 Direct
dreampage 2024. Jun. 09.

24 percben, meglehetős részletességgel ismerhettük meg az idén érkező Call of Duty: Black Ops 6 játékot, amely minden kétséget kizáróan a Microsoft legnagyobb 2024-es megjelenése lesz.

Az Xbox Games Showcase után az Activision is megtartotta az ígért Call of Duty: Black Ops 6 Direct műsort, amelyben részletesen is bemutatták az idén érkező lövöldözős játékot. A Black Ops 6 epikus kampányt, klasszikus elemekkel visszatérő multiplayert és nagyszabású zombi módot ígér.

A Black Ops 6 egyjátékos kampánya az 1990-es években játszódik, igazi hidegháborús hangulatban, miután kiderül, hogy az Egyesült Államok legfelsőbb köreibe egy háttérhatalom férkőzött. A fejlesztők tartalmas, változatos és egyedi kampányt ígérnek, amely némileg a Black Ops 2 eseményeihez is kapcsolódik majd.

A multiplayer módban nagyobb szerepet kap a mozgékonyság. Bármely irányba lehet ugrani, vetődni vagy csúszni, részletesebb lesz a lövedékek találati számítása, a játékmenetet új animációk, HUD elemek és testreszabási lehetőségek teszik az eddiginél is izgalmasabbá. 16 vadonatúj aréna várja a játékosokat, ezek közül 12 a hagyományos 6v6 berendezés, 4 pedig a 2v2 módot is támogatja. Visszatér a klasszikus Prestige rendszer, alighanem a rajongók legnagyobb örömére.

Minden eddiginél nagyobb és érdekesebb Zombi módra számíthatunk a Treyarch jóvoltából. Két helyszín (Terminus és Liberty Falls), rejtélyekkel teli, izgalmas történet és persze végtelen mennyiségű élőhalott várja, hogy felfedezzék (és szitává lőjék).

A Call of Duty: Black Ops 6 Direct teljes adása megtekinthető alább.

A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokra. A sorozat történetében most először, a megjelenés napján Xbox Game Pass tagsággal is játszható lesz, a Game Pass tagok tehát azonnal belevethetik magukat az új Call of Duty kalandba. A játék mindazonáltal már a Store-ból is előrendelhető, a Cross-Gen Bundle 28.990 forintba kerül.