Call of Duty: NEXT augusztus 28-án
dreampage 2024. Aug. 28.

Augusztus 28-án, szerdán 18:00 órától látható a Call of Duty: NEXT műsor, amelyben részletesen bemutatásra kerül az idei év Call of Duty játéka, a Black Ops 6, a multiplayertől a zombi módon át a Warzone-ig.

Nagyszabású műsorral készül az Activision az idei Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése előtt. A Call of Duty: NEXT műsorban részletesen bemutatják a multiplayer módot, a Zombi módot, valamint az új Warzone-t. A műsorban lesz élő gameplay, fejlesztői bemutató, a három játékmód mellett pedig a mobilos Call of Duty-ról is kapunk új információkat.

Mikor lesz az adás?

  • 2024. augusztus 28-án, szerdán, magyar idő szerint 18:00 órától.

Hol lehet nézni élőben?

Azok, akik összekapcsolják az Activision profiljukat a Twitch vagy YouTube fiókjukkal, és élőben nézik a műsort, jutalmat is kapnak a Black Ops 6-ban, attól függően, milyen hosszan nézik. 30, 60, 90 és 120 perc után új „kozmetikai” jutalom nyílik meg, mely később, a végleges játékban lesz elérhető.

Közvetlenül a Call of Duty: NEXT után lesz látható a Call of Duty Endowment (C.O.D.E.) Bowl V Presented by USAA, ami tulajdonképpen egy esport verseny 10 csapat részvételével. Ennek megtekintése szintén jutalmakkal jár.

Minden további részlet és információ elolvasható a Call of Duty oldalán. Jó szórakozást!