Call of Duty: NEXT bejelentések
dreampage 2024. Aug. 29.

Augusztus 28-án este nagyszabású műsorral mutatkozott be a Call of Duty: Black Ops 6, az idei ősz legnagyobb játéka. Megismerhettük a Zombi mód egyik új térképét, a hamarosan induló Nyílt Bétát és a Warzone új helyszínét is.

Több órás, gameplay bemutatókkal és fejlesztői beszélgetésekkel teli műsorral mutatta be az Activision az idei Call of Duty játékot, a Black Ops 6-ot. Az új epizód története, ahogy az már ismert, az 1990-es évek hidegháborús hangulatába viszi el a játékosokat, és alapvetően négy hatalmas pillérből áll össze: a kampányból, a multiplayerből, a Zombi módból és a Warzone-ból. Ezek közül hármat komolyabban is górcső alá vehettünk a Call of Duty: NEXT eseményen.

A körökre osztott Zombi mód két térképe közül az egyik Liberty Falls, egy tipikus amerikai kisváros, amit elözönlöttek az élőhalottak. A vadonatúj Zombi mód látványos új trailert kapott.

 

Legalább ekkora, ha nem még nagyobb érdeklődés övezi az új Warzone-t, ami a Call of Duty saját, ingyenesen játszható battle royale módja. Idén vadonatúj helyszínen, az Area 99-ben folytatódik a csapatalapú vadászat.

 

A multiplayert pedig hamarosan mindenki kipróbálhatja. A Black Ops 6 Nyílt Béta Korai Hozzáférés ezen a hétvégén, augusztus 30-án indul, és részt vehet benne mindenki, aki előrendelte a Vault Editiont, vagy rendelkezik Xbox Game Pass Ultimate, Game Pass Konzol vagy PC Game Pass tagsággal. Természetesen a béta is kapott saját trailert.

 

Indul tehát a Call of Duty Black Ops 6 hype vonat, felszállni konzolokon és PC-n is lehet. Aki szeretné végignézni a teljes, több, mint 4 órás Call of Duty: NEXT műsort, ide kattintva megteheti.