Developer_Direct ’24
dreampage 2024. Jan. 18.

Január 18-án, magyar idő szerint 21:00 órakor jelentkezik a Microsoft a 2024-es Developer_Direct műsorral, ahol megismerhetjük az idén, illetve hamarosan érkező saját gyártású játékokat. Utána a ZeniMax Online is saját műsort tart.

Elkezdődött 2024, a Microsoft pedig nem is vár sokat vele, hogy bemutassa a közeli és nem olyan távoli jövőre tervezett újdonságait. A tavalyihoz hasonlóan idén januárban is érkezik a Developer_Direct, ahol a rajongók megismerkedhetnek a készülő Xbox Series X|S és PC játékokkal, melyek Xbox Game Pass tagsággal is elérhetőek lesznek. Nem sokkal ezután a ZeniMax Online Studios is leadja saját műsorát, amelyben a The Elder Scrolls Online 2024-es bejelentéseiről rántják le a leplet.

A Developer_Direct műsorban maguk a fejlesztők beszélnek a készülő produkciókról, hogyan készülnek, és ki alkotja őket. A műsorban látható lesz a svéd MachineGames, akik egy új Indiana Jones játékon dolgoznak, és az Obsidian Entertainment, akik az Avowed című RPG-t mutatják be. Az Oxide Games stratégiai játéka, az Ara: History Untold is terítékre kerül, ahogy a Senua’s Saga: Hellblade II is a Ninja Theory alkotásában. Activision-Blizzard játékokról ezúttal még nem lesz szó, de az év további részében ezekről is több információt kapunk.

A Developer_Direct kezdési időpontja:

  • 2024. január 18, 21:00

A ZeniMax Online Studios műsor kezdési időpontja:

  • 2024. január 18, 22:00

Az adásban tehát ezekről a játékokról lesz szó:

  • Indiana Jones (MachineGames)
  • Avowed (Obsidian Entertainment)
  • Ara: History Untold (Oxide Games)
  • Senua’s Saga: Hellblade II (Ninja Theory)

A ZeniMax műsorában a The Elder Scrolls Online első nagy 2024-es frissítése mutatkozik be, benne egy új fejezettel, zónával, történettel és több nagy játékmeneti frissítéssel.

Mindkét műsor a szokásos Xbox csatornákon nézhető élőben:

Jó szórakozást!