Elérhető a Sea of Thieves: Skull of Siren Song
dreampage 2023. Nov. 17.

Folytatódik a Sea of Thieves 10. évadja, amelynek legújabb frissítésével megnyílt a Skull of Siren Song történet. A kalózhajók legénységei egymással versenyezve kereshetik a Sziréndal Koponyáját.

Megérkezett a Sea of Thieves Season 10 második nagy frissítése. A Céhek októberi megjelenése után most egy új „világesemény” jelent meg a játékban, a Skull of Siren Song, amiben a multiplayer legénységek egymással versengve kereshetnek egy rejtett kincset.

A játékosoknak meg kell találniuk a kincshez vezető kulcsot, majd magát a ládát, amik különböző szigeteken vannak elrejtve. A trükk az egészben az, hogy ha valaki megtalálja mindkettőt, annak a helyzete az összes többi legénység számára láthatóvá válik. A láda kinyitásához megfelelő ideig vissza kell verni az elkerülhetetlenül támadó többi legénységet.

De még ekkor sincs vége a történetnek, a kincset ugyanis el kell szállítani Captain Briggsy részére. A koponya ilyenkor egyszerre áldás és átok: a hatalmas ereje van, amivel könnyűszerrel legyőzhető a többi hajó, ám szárazföldön folyamatosan csontvázakat idéz meg, a vízen pedig a hajó haladását lassítja. Az utazás akkor ér véget, ha sikerül Briggsy kezébe adni a szirénkoponyát.

A Sea of Thieves 10. évadja természetesen sok mást is kínál, a Céhektől kezdve új jutalmakon át sok minden másig. A virtuális kalózok már elérhetik a frissítést Xbox konzolokon és PC-n, illetve a felhőben is. A játék megtalálható a Microsoft Store-ban, és természetesen Game Pass tagsággal is játszható.