Elindult a Final Fantasy XIV Béta
dreampage 2024. Feb. 21.

Végre Xbox platformra is megérkezett a Square-Enix nagyszabású MMORPG-je, a Final Fantasy XIV. A játék ingyenes bétaverzióban érhető el azok számára, akik még nem játszottak vele, így akár már ma is el lehet kezdeni a kalandot.

Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: Xbox konzolokra is elérhető a Final Fantasy XIV, igaz, egyelőre csak ingyenes bétaváltozatban. Bár a teljes megjelenésre még várni kell, azok az Xbox játékosok, akik még sosem játszottak vele, már most elkezdhetik a történetet. A béta teljesen ingyenes, időkorlátozás nélküli, az újonnan létrehozott karaktereket pedig a 70. szintig lehet fejleszteni benne. A béta tartalmazza a teljes alapjátékot, illetve a Heavensward és Stormblood kiegészítőket.

A Final Fantasy XIV egy teljesen önálló világ és történet, így a sorozat többi tagjának ismerete nem szükséges az élvezetéhez. Az MMORPG-nek jelenleg több, mint 30 millió játékosa van, hozzájuk csatlakozhatnak most az Xbox Series X|S konzolok tulajdonosai.

Fontos megemlíteni, hogy a Béta csak olyan Square-Enix fiókkal használható, ami még nem használta a játékot más platformokon. Azok, akik már játszottak vele máshol, a végleges megjelenés után jelentkezhetnek be az Xbox verzióba. A játék természetesen teljes cross-play támogatást kap majd.

Annak érdekében, hogy az Xbox játékosok minél könnyebben megismerkedjenek a Final Fantasy XIV világával és lehetőségeivel, az Xbox YouTube csatornára felkerült egy gyorstalpaló, ahol bemutatják számunkra az MMORPG főbb tudnivalóit.

A Final Fantasy XIV Béta már tölthető Xbox Series X|S konzolokra, ezzel pedig új korszak kezdődik a legendás masszív multiplayer szerepjáték történetében. Mindenkinek jó kalandozást Eorzea világában!