Előrendelhető a Star Wars Outlaws
dreampage 2024. Apr. 10.

A legújabb sztori trailer bemutatása után máris előrendelhetővé vált a Star Wars Outlaws, a Ubisoft nyílt világú Csillagok Háborúja-kalandja, amely pontos megjelenési dátumot is kapott. Augusztus 30-án utazhatunk a messzi-messzi galaxisba.

A tavalyi évről az ideire csúszott a Star Wars Outlaws megjelenése, amely így várhatóan 2024 egyik legnagyobb űrkalandja lesz. A Ubisoft és a Massive Entertainment egy rendkívül látványos, nyílt világú külső nézetes produkciót készít, amelynek főszereplője Kay Vess, egy igazi alvilági bajkeverő, amolyan „női Han Solo”, és aki mellesleg a saját szabadságát próbálja megváltani, mindent kockára téve. A galaxist a Birodalom, az alvilágot pedig vérszomjas szindikátusok uralják, ebben a közegben kell boldogulnia a főhősnek, akinek egyetlen és legfőbb barátja Nix, a kis lény. Rengeteg bejárható bolygó, nyüzsgő városok, sötét bárok (és még sötétebb alakok), űrcsaták és filmszerű pillanatok várnak az eddig készült kétségkívül egyik legígéretesebb Star Wars játékban.

Az új sztori trailer bemutatja a történet alapvetését, és hogy mi vezeti Kay Vess-t egy „öngyilkos” küldetés végrehajtására. A fő történet mellett természetesen mellékes feladatok, sok-sok harc, lopakodás, a bolygók körül pedig űrcsaták is lesznek a játékban birodalmi és alvilági erők ellen. Erre a játékra tényleg igaz, hogy „egy jó lézerstukkerrel” többre megyünk, mert itt nincs se fénykard, se Erő, se Jedik. Csak a sötét, neonfényes, füstös, törvényen kívüli Star Wars alvilág.

Szerencsére nem is kell annyit várnunk az új játékra, mint amennyitől talán tartottunk: az Outlaws 2024. augusztus 30-án jelenik meg Xbox Series X|S konzolokra. A produkció háromféle kiadásban rendelhető elő a Microsoft Store-ból, és mindhárom előrendelése esetén jár a Kessel Runner bónuszcsomag:

  • Standard Edition (29.900 Ft): Alapjáték.
  • Gold Edition (44.900 Ft): Alapjáték + Szezonbérlet. Ez utóbbiban szerepel a „Jabba’s Gambit” küldetés, illetve két, később megjelenő nagyobb kiegészítő, valamint extra öltözékek.
  • Ultimate Edition (51.900 Ft): Alapjáték + Szezonbérlet + további digitális extrák (Ultimate Pack, Infiltrator Character Pack), illetve digitális művészeti könyv.

Mindhárom kiadás elérhető a Microsoft Store-ban a szöveg alatti linkre kattintva. Az idei nyarat tehát az év egyik legnagyobb kalandjával zárjuk, úgyhogy ideje felkészülni egy újabb utazásra a messzi-messzi galaxisba…