Forza Motorsport nyereményjáték szabályzat
dreampage 2023. Oct. 09.

Forza Motorsport nyereményjáték Instagramon és X-en.

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő 3 db Forza Motorsport Xbox kód egyikét!

A nyereményjáték menete:

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni a játék kódját, nincs más dolgod, mint lájkolni (kedvelni) a nyereményjátékot bejelentő Instagram illetve X (Twitter) posztunkat, és válaszolni az ott feltett kérdésre! A nyereményjáték a https://www.instagram.com/xboxhu_insta, illetve a  https://twitter.com/XboxHungary hivatkozáson érhető el a megadott időpontban.

A nyereményjáték 2023. október 13. (péntek) 24:00 óráig tart.

Sorsolás: 2023. október 14-én.

A nyerteseket (illetve szükség esetén a pótnyerteseket) Instagram illetve X (Twitter) üzenetben fogjuk értesíteni 2023. október 14-én.

A nyeremény leírása:

A kisorsolt ajándék 3 db Forza Motorsport Premium Edition kód. A játék kizárólag Xbox Series X|S konzolokon használható.

Összesen három (3 db) nyeremény kerül kisorsolásra, a leírásban megadott részletek szerint. 2 db Instagramon, és 1 db X-en.

A nyeremény sem részben, sem pedig egészben nem ruházható át vagy cserélhető el, nem váltható készpénzre és bármilyen más kompenzációs formára.

A Szervező és/vagy az adminisztrátorok alkalmazottai, közvetlen családtagjai, illetve a promóció adminisztrációjával szakmailag kapcsolatban álló személyek nem vehetnek részt a promócióban.

A promócióban a 18. életévüket betöltött, érvényes magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt.

A nyereményt a nyereményjáték szervezője juttatja el a nyertesnek, a nyereményjáték szervezőjének költségén.

A nyereményjáték szervezője

Játssz velünk, és nyerj!