Game Pass-ba kerül a Call of Duty: Modern Warfare III
dreampage 2024. Jul. 23.

Július 24-én bekerül az Xbox Game Pass kínálatába a Call of Duty: Modern Warfare III, az Activision sorozatának 2023-as felvonása, egyben a felújított Modern Warfare alszéria lezáró fejezete, jelentette ma be a Microsoft.

Amióta a Microsoft felvásárolta az Activision-Blizzard-King kiadót, azóta találgatják a játékosok, hogy mikor kerülnek be a kiadóhoz tartozó játékok az Xbox Game Pass kínálatába, lévén ezek most már a vállalat saját márkaneveinek számítanak. A Game Pass tagok eddig a Diablo IV-nek örülhettek, amely néhány hónapja került be a havidíjas előfizetés keretébe, hamarosan azonban egy még nagyobb cím bukkan fel. Július 24-én, vagyis – e sorok írásakor – holnap elérhetővé válik a Call of Duty: Modern Warfare III.

A Modern Warfare III-ban a Task Force 141 szembeszáll a végső fenyegetéssel, miután az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov világuralomra tör. Az egyjátékos kampány mellett egy hatalmas multiplayer mód is rendelkezésre áll 12v12 és 6v6 térképekkel, valamint a sorozat eddigi legnagyobb Zombi módja rengeteg küldetéssel és felfedezhető titkokkal, a Treyarch fejlesztésében.

Bár már sokmillióan játszanak vele, biztosan rengetegen vannak, akik még nem vetették bele magukat a Modern Warfare III-ba. Éppen ezért nagy szó a Game Pass megjelenés, amely egy új korszak kezdetét jelzi a szolgáltatás számára.

A Call of Duty: Modern Warfare III július 24-től lesz elérhető az Xbox Game Pass kínálatában. Aki rendelkezik konzolos, PC-s vagy Ultimate tagsággal, az a bekerülést követően konzolon keresztül, a PC-s Xbox alkalmazásban vagy a webes termékoldalon rákattintva is telepítheti a játékot.