Game Pass-ban debütál a Rainbow Six Extraction
dreampage 2022. Jan. 05.

Január 20-án, a megjelenésének napján Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz a Ubisoft új, kooperatív lövöldözős játéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Konzolon, PC-n és felhőben is játszható lesz az új produkció.

A Rainbow Six operátoraira az eddigi legnagyobb kihívás vár, amikor a Rainbow Six Extraction megjelenik Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re – de nem lesznek egyedül. A játék a kiadó friss bejelentése szerint az első naptól játszható lesz Xbox Game Pass tagsággal, így a játékosok világszerte belevethetik magukat az új kalandba konzolon, PC-n és a felhőn keresztül, hogy megállítsanak egy globális, idegen fenyegetést.

Január 20-i megjelenésével a játékosok részesei lehetnek egy intenzív, izgalmas, és kiszámíthatatlan kooperatív élménynek. A Rainbow Six Extraction játszható egyedül, vagy akár háromfős csapatokban. A Ubisoft ígérete szerint a program vadonatúj taktikai élményt kínál majd, amely jelentősen kiterjeszti a népszerű Rainbow Six univerzumot.

Ez még nem minden: a PC-s játékosok számára további jó hír, hogy a Rainbow Six: Siege is elérhető lesz PC Game Pass és Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, szintén január 20-án (konzolon és felhőben már elérhető egy ideje). Azok, akik mindkét címmel játszanak, exkluzív tárgyakat nyithatnak meg a United Front Bundle formájában.

A kiadó azt is bejelentette, hogy a saját előfizetéses tagságuk a Ubisoft+ hamarosan Xboxon is elérhető lesz. Ez a tagság korlátlan hozzáférést kínál több, mint 100 Ubisoft játékhoz, de a tagok exkluzív játékbeli tárgyakat, előnyöket és sok minden mást is szerezhetnek. A szolgáltatás Xboxon indulásához dátum egyelőre nincs, valamikor „a jövőben” (vélhetően idén) érkezik.

Akik mégis inkább külön vásárolnák meg a Rainbow Six Extraction játékot, azok már előrendelhetik a Microsoft Store-ban. Nemcsak az intelligens játékletöltést támogatja, de teljes cross-platform játékot, így bárkivel együtt játszhatunk majd január 20-tól.