Game Pass: 2023. januári játékok
dreampage 2023. Jan. 10.

Japán játékokkal indítja az új évet az Xbox Game Pass kínálata, a hónap végén ugyanis három nagyszabású produkció is befut két legendás kiadó, a Capcom és az Atlus jóvoltából. Lehet készülni szabadidővel.

A 2023-as esztendő gigászi méretű távol-keleti alkotásokkal indul, már ami az Xbox Game Pass felhozatalt illeti. A Microsoft havidíjas játékbérlet-szolgáltatásában három komoly játék debütál minden platformon, így konzolon, PC-n és a felhőn keresztül is játszhatóak lesznek.

Végre Xbox platformon is csaknem teljessé válik a legendás Persona sorozat azáltal, hogy most először ezen a konzolon is elérhetővé válik a világszerte népszerű Persona 3 Portable, illetve Persona 4 Golden felújított változata. A két nagyszabású JRPG definitív kiadásait 60 fps képfrissítéssel élvezhetjük, a két játék alsóhangon több, mint száz órányi minőségi játékidőt ígér. (Természetesen Game Pass tagság nélkül is megvásárolhatók Xboxon, akár csomagban is.)

Egy napra rá aztán a Capcom támad, méghozzá szörnyekkel: Xboxon is debütál a Monster Hunter Rise, a hatalmas sikerű szörnyvadászos játék legújabb epizódja. Ebben a japán folklór által ihletett szörnyekre vadászhatunk egy hatalmas és változatos világban. A 4K és 60 fps garantált, de lesz 120 fps mód is, illetve természetesen négyfős online kooperatív lehetőség.

Az Xbox Game Pass tehát egzotikus és minőségi premierekkel rúgja ránk az ajtót, csak legyen időnk mindennel játszani!

Az Xbox Game Pass kínálatába hamarosan érkező játékok:

Január 19.:

  • Persona 3 Portable (premier, felhő + konzol + PC)
  • Persona 4 Golden (premier, felhő + konzol + PC)

Január 20.:

  • Monster Hunter Rise (premier, felhő + konzol + PC)


Január 15-én a következő játékok kerülnek ki a szolgáltatásból. Amíg még benne vannak, a tagok 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg őket véglegesen.

  • The Anacrusis (felhő + konzol + PC)
  • DanganRonpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition (felhő + konzol + PC)
  • Nobody Saves the World (felhő + konzol + PC)
  • Pupperazzi (felhő + konzol + PC)
  • We Happy Few (felhő + konzol + PC)
  • Windjammers 2 (felhő + konzol + PC)

Akit érdekel az Xbox Game Pass konzolra, PC-re, vagy az Ultimate tagság, az a szolgáltatásról minden egyéb információt megtalál a https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass oldalon.