Idén is lesz Game Pass Online Fesztivál
dreampage 2022. Nov. 07.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Xbox Magyarország szervezésében idén is visszatér a Game Pass Online Fesztivál, amelynek keretében hírességek és videójáték-szakértők teszik próbára magukat a legjobb Xbox Game Pass játékokban.

Immár sokadik éve, hogy ősszel a játékosok jobban is megismerhetik az Xbox Game Pass kínálatát, köszönhetően a „Game Pass Online Fesztivál” műsorsorozatnak, amelyben rendszeresen előkerülnek a Microsoft havidíjas játékbérlet-szolgáltatásának legjobb címei. A fesztivált nemcsak az teszi különlegessé, hogy gyakran ismert vendégek is játszanak, hanem a megnyerhető ajándékok is. Nincs ez másként idén sem, a műsorsorozat jelentősen felhizlalt programmal, minden nap egész estét kikapcsolódással várja az érdeklődőket.

Az idei fesztivál erősen tematizált napokból áll. Lesz például autós nap, ahol a Game Pass-ban elérhető legjobb versenyes játékokkal játszanak olyan ismert vendégek, mint például Winkler Róbert, Wéber Gábor vagy Vályi István, de lesz csajos este is, ahol a helyi kooperatív és multiplayer játékok kerülnek előtérbe. Az adások idén nemcsak hosszabbak, hanem interaktívabbak is lesznek a korábbiakhoz képest. A nézők közvetlenül beleszólhatnak a műsorba, szavazhatnak eseményekről, könnyíthetik, vagy éppen nehezíthetik majd a játékosok dolgát.

Az élő adások közben ráadásul nyerni is lehet: a nézők akár különböző hardvereket, kiegészítőket, és természetesen Game Pass tagságokat is nyerhetnek, úgyhogy érdemes lesz minden este nézni.

Mettől meddig tart a Game Pass Online Fesztivál?

  • 2022. november 9-től november 13-ig, minden este 18:00-0:00 óráig.

Hol lehet nézni élőben?

A tervezett programra itt lehet egy pillantást vetni.

Minden kedves érdeklődőnek jó szórakozást, felfedezést, és sok szerencsét a 2022-es Game Pass Online Fesztivál műsoraihoz és nyereményjátékaihoz!