Így kezdődik a Forza Motorsport
dreampage 2023. Sep. 12.

A Turn 10 Studios egy több, mint negyedórás videó segítségével mutatja be, hogyan kezdődik a hat év után visszatérő Forza Motorsport sorozat legújabb része.

2017, vagyis hat év után újra Forza Motorsport játéknak örülhetnek a sorozat rajongói – a Turn 10 Studios élethű autós játéka újgenerációs funkciókkal, és a fejlesztők állítása szerint még realisztikusabb irányítással tér vissza, valamint több, mint 500 autóval és 20 pályával. Az októberi megjelenéshez közeledve egyre több információt ismerhetünk meg az új játékkal kapcsolatban, például azt, hogyan kezdődik. Az új Forza Motorsport élmény bevezetője több részre osztható:

  • Egy gyakorló kör a Maple Valley pályán a 2024-es Chevrolette Corvette E-Ray volánja mögött
  • Két kör egy endurance verseny befejezéseként a 2023-as #1 Cadillac Racing V. Series R ülésében
  • Egy Builders Cup (a karrier mód) bevezető sorozat három választható autóval, három pályán: Grand Oak Raceway, Mugello és Kyalami.

Ezekből adott közre egy kellemesen hosszú videót a Turn 10 Studios, amelyben megnézhetjük a játék első versenyeit.

A Forza Motorsport előrendelhető a Microsoft Store-ban és Steamen. Azok, akik előrendelik a Premium Editiont, 5 napos korai hozzáférést kapnak, így már október 5-én elkezdhetnek játszani. A tényleges megjelenés 2023. október 10-én esedékes Xbox Series X|S konzolon és Windows 10/11 PC-n. A játék Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz a megjelenés napjától konzolon, PC-n és a felhőben is.