Ingyenes játékok: 2021. december
dreampage 2021. Nov. 26.

Négy, egészen eltérő műfajú ingyenes játékkal zárjuk az idei évet, melyet mind az Xbox Live Gold, mind az Xbox Game Pass Ultimate tagok letölthetnek. A szokásoknak megfelelően két Xbox One és két Xbox 360 címet kapunk decemberben.

Ahogy azt minden hónap végén megszoktuk, a Microsoft most is közzé tette a következő havi ingyenes játékok listáját. 2021 decemberében sem vár ránk meglepetés, hiszen a hagyományos rendszerben érkezik négy játék, melyeket Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold tagsággal tölthetünk le Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra is.

Ebben a hónapban a gondolkodásra legalább akkora szükség lesz, mint az ügyességre. Stratégiai érzékünket börtönből való szökés, egy banánköztársaság felvirágoztatása és fantasy harcok közben is kamatoztathatjuk, míg a reflexekre egy halálos, idegen bolygón lesz szükség.

Az ingyenes játékok 2021 decemberi listája:

Xbox One:

  • The Escapists 2 (december 1-31.)
  • Tropico 5: Penultimate Edition (december 16-január 15.)

Xbox 360:

  • Orcs Must Die! (december 1-15.)
  • Insanely Twisted Shadow Planet (december 16-31.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.