LEGO x Dűne x Xbox Magyarország Nyereményjáték Szabályzat
dreampage 2024. Mar. 02.

Az Xbox Magyarország játékot hirdet Instagram oldalának követői számára.

A Játékban részt vevő személyek a továbbiakban: „Játékos(ok)”; a Microsoft Magyarország Kft. (1031 Budapest, Graphisoft Park 3.), a továbbiakban „Szervező”; a Játék lebonyolításával megbízott Meex Agent Kft. (1095 Budapest - Soroksári út 48.), a továbbiakban „Megbízott”.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban automatikusan részt vesz mindenki (a továbbiakban „Játékosok”), aki a Játékszabályzat 1. pontja alapján a részvételre alkalmas, és az Xbox Magyarország Instagram oldalán a megfelelő bejegyzés alatt megválaszolja a feltett kérdést.

A Játék során a megadott időpontban az érvényesen nevező Játékosok közül véletlenszerű, gépi sorsolással lesz kiválasztva a játék nyertese (a továbbiakban „Nyertes”).

A jelen Nyereményjátékban való részvétel a jelen Nyereményjáték játékszabályzatának (a továbbiakban: „Játékszabályzat”) automatikus elfogadását jelenti.

A Játék nevezési határideje:

A LEGO x Dűne x Xbox nyereményjáték határideje 2024. március 3., 23:59.

Nyeremények:

  • 1 db LEGO „House Atreides Ornithopter” készlet
  • 1 db, a Dűne világa által inspirált egyedi Xbox Series S konzol, amelyet egy Lego master builder készített

A Nyertest vagy Nyerteseket email-ben vagy Instagram privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A Nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért vagy hibájáért (pl. név elírás, email cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.

A Nyertes nevét a Szervező az Xbox Magyarország közösségi oldalain is közzé teheti.

A nyeremény kizárólag személyes használatra készült, üzleti és kereskedelmi célú felhasználása szigorúan tilos. További információkért lásd a Játékszabályzat 2. pontját.

1. A részvételre való alkalmasság

a) A Játékban csak a 18. életévüket betöltött és nem cselekvőképtelen devizabelföldi, magyar lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt. A Szervező fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül elutasítson bármilyen nevezést.

b) A Játékosok az Xbox Magyarország hivatalos Instagram oldalán a megfelelő bejegyzés alatt kommentben adott válasszal vehetnek részt a Játékban.

c) Azok a Játékosok, akik a Játék időtartama alatt jelen Játékszabály szerint érvényes nevezést adnak le, részt vesznek a Játékban.

d) A Játékosok a Játék időtartama alatt összesen egyetlen választ adhatnak kommentben.

e) A játékban nem vehetnek részt a Microsoft Magyarország Kft. és az Xbox Magyarország munkatársai, a Játék szervezésében részt vevő egyéb 3. személyekkel munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek és ezen személyek Ptk. 8:1.§-ában meghatározott közeli hozzátartozói.

2. A Nyeremény átvétele

a) A nyeremény át nem vétele a Nyertest kártérítésre nem jogosítja.

b) A nyeremény készpénzre vagy egyéb tárgyi nyereményre nem váltható át.

c) Bármilyen felhasználói jogosultsággal összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget és jogi következményt kizár.

d) A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

3. Egyéb tudnivalók

a) A Szervező és a Megbízott nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat a részvétel során vagy azzal összefüggésben felmerülő esetleges hibákért, hiányosságokért, hibás működésért, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz, illetve a Játékhoz, a Játékos által részvételhez kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

b) A Játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban, automatikusan elfogadja az ezen Játékszabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy e feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse, vagy módosítsa. A Játékszabályzatban a változtatás jogát fenntartjuk. A Játékszabályzat változása a jelen Játékszabályban való közzététellel hatályosul.

4. Személyes adatok kezelése és védelme – Adatvédelmi Tájékoztató

a) A Játékban való részvételi szándékának kinyilvánításával a Játékos nyereményhez jutása esetén egyben kifejezetten hozzájárul személyes adatai közül a szavazáskor megadott nevének, továbbá a nyerés tényének az ajándék megjelölése melletti nyilvánossá tételéhez. A Megbízott nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért, továbbá Nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremény címzettek részére történő továbbítása, valamint a címzett beazonosításhoz szükséges, esetlegesen átadott személyes adatok kapcsán felmerülő minden felelősség, illetve személyiségi jogi igényből eredő kárért Szervezőt felelősség nem terheli.

Ezt a nyereményjátékot a Meta (Facebook, Instagram) semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Budapest, 2024. március 1.