Megérkezett a Persona 3 Reload Expansion Pass
dreampage 2024. Mar. 12.

Az Xbox Partner Preview műsorban mutatkozott be, mától pedig már el is érhető a Persona 3 Reload bővítménybérlete, amelyben három adag extra tartalmat kapnak a játékosok. A bérlet a Game Pass Ultimate tagok számára ráadásul ingyenes.

Az idei év egyik nagy sikere a Persona 3 Reload, a kultikus JRPG újraalkotott változata, amely februári megjelenése után minden idők leggyorsabban fogyó Atlus játéka lett. Nem csoda hát, hogy a produkció további támogatást kap, és extra tartalmakkal gazdagodik. Az Xbox Partner Preview műsorban le is rántották a leplet az Expansion Pass-ról, vagyis bővítménybérletről, amely három adagban, vagy ahogy a fejlesztők hívják, „hullámban” bővíti az alapjátékot.

A Persona 3 Reload Expansion Pass a következőket tartalmazza:

  • Első hullám (már elérhető): Persona 5 Royal EX zenei csomag és Persona 4 Golden EX zenei csomag. További zenék a Persona 5 Royal és Persona 4 Golden játékokból, amiket felfedezés és harc közben lehet lejátszani.
  • Második hullám (2024. május): Velvet öltözék és zenei csomag. Velvet Room témájú öltözék minden szereplő részére, plusz a Velvet Room remixelt zenéje.
  • Harmadik hullám (2024. szeptember): Új sztori tartalom, Episode Aigis -The Answer-. Ez az alapjáték eseményei után játszódik. A Sötét Óra rejtélyeinek feltárása után a S.E.E.S. tagjai egy időhurokban találják magukat március 31-én. Aigis vezetésével fejest kell ugrani az idő mélységébe, ahol további válaszok várják a csapatot. Ez az új fejezet az alapjátékhoz hasonlóan újraalkotott grafikát, animációkat, modern játékmenetet és új zenéket kap.

A Persona 3 Reload Expansion Pass 13.190 forintért kapható a Microsoft Store-ban PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Ami még ennél is jobb hír: az Xbox Game Pass Ultimate tagok ingyenes megkapják, így semmilyen extra tartalomról nem maradnak le.