Meghívhatjuk barátainkat egy PC Game Pass próbára
dreampage 2023. May. 03.

Új funkciót vezetett be a Microsoft. Azok, akik rendelkeznek Xbox Game Pass Ultimate vagy PC Game Pass tagsággal, mostantól akár öt barátjukat is meghívhatják, hogy 14 napon át ingyen kipróbálhassák a PC Game Pass játékait.

Az Xboxnál tudják, hogy jobb a játék barátokkal együtt, úgyhogy elérhetővé tettek egy új, meghívásos alapú rendszert, amellyel az Xbox Game Pass Ultimate és PC Game Pass előfizetők 14 napos PC Game Pass próbára invitálhatják akár öt barátjukat. A meghívót csak azok tudják beváltani, akik új tagnak számítanak, és korábban nem rendelkeztek PC Game Pass tagsággal.

Meghívó küldésére a PC-s Xbox alkalmazás Game Pass főoldalán, vagy a https://www.xbox.com/hu-hu/xbox-game-pass/invite-your-friends oldalon lesz lehetőség, amint a funkció mindenki számára elérhetővé válik. Ugyanezen az oldalon egyébként további információk, kérdések és válaszok is találhatók erről a lehetőségről.

Az ingyenes próbaidőszak a PC Game Pass minden előnyét tartalmazza, beleértve az Xbox Game Studios játékaihoz való hozzáférést a megjelenésük napjától, az EA Play tagságot, illetve a Riot Games legnagyobb PC-s és mobilos játékait. Utóbbihoz össze kell kötni a Riot és az Xbox profilt, és máris megnyílnak a karakterek, ügynökök és más bónuszok a Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics és Legends of Runeterra játékokban.

A PC Game Pass ezen kívül hozzáférést kínál több száz PC játékhoz, köztük olyan címekhez, mint a Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Microsoft Flight Simulator, és sok más. Ebbe a frissen megjelent Redfall is beletartozik, természetesen.

Azok, akik most először ismerkednek a PC Game Pass tagsággal, esetleg így, meghívás által, a legjobb, ha a Windows PC-kre készült Xbox alkalmazásban kezdik a felfedezést. Az Xbox alkalmazásban nemcsak böngészni és telepíteni lehet a kínálatban szereplő játékokat, de Xbox barátainkkal is cseveghetünk eszköztől függetlenül (konzol, PC, mobil).

Mindenkinek jó játékot, és jó felfedezést!