Megjelent az Age of Empires II: Victors and Vanquished
dreampage 2024. Mar. 22.

Új kiegészítő vált elérhetővé az Age of Empires II: Definitive Edition játékhoz Xboxon és PC-n. A Victors and Vanquished-ben 19 küldetés, új vezérek és játékmeneti lehetőségek várják a stratégákat.

Bár már nem mai darab, az Age of Empires II: Definitive Edition továbbra is aktív támogatást élvez. Minden idők egyik legnépszerűbb valós idejű startégiai játéka PC-n és Xbox konzolokon is meghódította a játékosokat – apropó hódítás: a legújabb kiegészítőben épp ezt tehetjük, vadonatúj helyszíneken, új vezérekkel és játékmechanikákkal. Megérkezett a Victors and Vanquished (Győztesek és legyőzöttek) kiegészítő.

Az új DLC-ben a játékosokat 19 új küldetés várja, és olyan új vezérek, mint Ragnar Lothbrok, Oda Nobunaga, Charlemagne és sokan mások. Hadjáratokat lehet vezetni a történelmi skandináv országokban, lehet harcolni a vikingek és a lóháton hódító magyarok ellen, vagy épp a gyönyörű Japánban. A kiegészítő 14 minőségi, a közösség által létrehozott szcenáriót kínál, plusz 5 vadonatúj küldetést. A teljes tartalom szinkronnal, új zenékkel, csiszolt játékmenettel, hibajavításokkal és Xbox achievementekkel érkezik.

Új játékmechanikák is bekerültek a játékba. A városközpontokat el lehet költöztetni, a tengeren pedig elfoglalhatjuk az ellenség hajóit, ami új, eddig nem látott stratégiai lehetőségeket rejt a harctéren.

Az Age of Empires II: Definitive Edition – Victors and Vanquished kiegészítő már kapható PC-re, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra egyaránt (elég egyszer megvenni, és minden platformra megkapjuk), ára 5.100 forint. Természetesen szükség van hozzá az alapjátékra, ám ez Xbox Game Pass tagsággal is hozzáférhető.