Microsoft Flight Simulator – World Update XIV
dreampage 2023. Aug. 02.

A világ legjobb repülőgép-szimulátorának legújabb frissítésében közép-kelet-Európa, több másik ország mellett Magyarország nevezetességei és fővárosa is helyet kapott, minden eddiginél jobb minőségben.

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator legújabb frissítése, a tizennegyedik „világfrissítés”, amely a kelet-európai országok, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina régióit dobja fel új műholdas felvételekkel, magassági adatokkal, fotogrammetriai városokkal és kézzel modellezett nevezetességekkel, illetve repülőterekkel.

A frissítésbe összesen 103 nevezetesség, 6 repülőtér és 10 város került be a fent említett országokból. Ami hazánkat illeti, a repülés szerelmesei 19 magyar nevezetességet, Pécs-Pogány repülőterét és Budapestet fedezhetik fel minden eddiginél jobb minőségben.

Egy világfrissítéshez természetesen tevékenységek is tartoznak a Microsoft Flight Simulatorban. Bekerült három új „Discovery Flight”: Prága, Szarajevó és Budapest, három leszállási kihívás különböző repülőterekre, és négy bozótkirándulás: „Cseh utazás”, „Észak-Adria”, „Dunai utazás” és „Kárpátiai utazás”.

Az új tartalom mindenki számára ingyenes. A Microsoft Flight Simulator beépített piacterén kell megkeresni és letölteni a World Update XIV-et, melyben benne van az összes, fent említett újdonság. Jó repülést mindenkinek!