PC Game Pass nyereményjáték
dreampage 2023. Feb. 01.

Már elérhetők PC Game Pass tagsággal a Riot Games legjobb játékai, ennek örömére az Xbox Magyarország jóvoltából most 5 db PC Game Pass kódot lehet nyerni a vállalat Facebook oldalán.

Komoly hírverést kapott tavaly decemberben, amikor a Riot Games legnépszerűbb PC-s játékai elérhetővé váltak a PC Game Pass kínálatában. A Valorant, a Teamfight Tactics, a League of Legends, a Legends of Runeterra és a League of Legends: Wild Rift rendkívül sikeres játékok, a Game Pass belépésük pedig azért érdekes, mert a tagok ezáltal szinte mindenhez hozzáférhetnek ezekben a produkciókban: az összes karakter és rengeteg digitális extra felhasználható az online harcmezőkön, további költség nélkül, plusz XP növelők és egyéb finomságok. Akit érdekel, a pontos részletek ebben a cikkben olvashatóak.

Az Xbox Magyarország most nyereményjátékot is tart Facebook oldalán, ahol 5 db, egyhónapos PC Game Pass tagságot lehet nyerni. A PC Game Pass tagok pedig nemcsak a Riot Games játékaihoz, hanem több száz egyéb címhez is hozzáférnek Windows 10/11 platformon, melyeket az Xbox alkalmazáson keresztül lehet letölteni. A nevezéshez pedig nem kell mást tenni, mint a vonatkozó Facebook bejegyzés alatti hozzászólásban megírni, kinek melyik a kedvenc Riot Games játéka. A nevezők között 2023. február 2-án, csütörtökön lesz kisorsolva az öt nyertes.

(Fontos: A kisorsolásra kerülő PC Game Pass tagságok promóciós kódok, amiket csak új Game Pass előfizetők válthatnak be, vagy azok, akiknek jelenleg nincs élő Game Pass tagsága.)

Mindenkinek jó játékot, és sok szerencsét a PC Game Pass nyereményjátékban!