Power Your Dreams Xbox kampány
dreampage 2023. Oct. 19.

Ébredj fel, és álmodj, mert az álmokban mindenre képes vagy – ez az üzenete a Microsoft új Xbox kampányának, amivel elindítja az őszi szezont, felhívva a figyelmet a Series X|S konzolokra, és az idei páratlan játékkínálatra.

Az Xbox Series X|S konzolok megjelenése óta a #PowerYourDreams a kilencedik generációs gépek mottója, amely kifejezi a modern játékgépek szellemiségét. Új karakterek, ikonikus világok, inspiráló történetek és felejthetetlen pillanatok, melyekben az idei ősz is bővelkedik. Olyan új megjelenésekkel, mint a Starfield, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a Forza Motorsport, illetve olyan jövőbeni címekkel, mint a Star Wars Outlaws vagy a Senua’s Saga: Hellblade II, plusz a folyamatosan bővülő Xbox Game Pass kínálattal soha nem volt jobb Xbox konzolon játszani.

Az új multimédia kampányt egy élőszereplős videó vezeti fel, melyet elsőként a YouTube Xbox közönsége láthat, majd az ünnepek alatt világszerte látható lesz. „Ébredj fel, és álmodj” címmel ez egy immerzív történet, amelyet a játékosok és álmaik ihlettek. A videó bemutatja azt az élményt, közösséget és szeretetet, amit a játékosok osztanak kedvenc játékaik és barátaikkal szerzett közös élményeik iránt.

A „Wake Up And Dream” című zenét a Son Lux, BAFTA-jelölt és a „Minden, mindenhol, mindenkor” film zenéje okán Oscar-jelölt együttes szerezte. A zenei anyagban eddig nem hallott hangok és dallamok szerepelnek, amik jól kiegészítik a videóban látott álomszerű jeleneteket.

Idén ősszel az Xbox minden játékost szeretettel üdvözöl, az Xbox konzolok pedig minden játékos ambíciót kiszolgálnak. Az erős Xbox Series X-től a kicsi és villámgyors Xbox Series S-en át a nemrég megjelent, 1TB tárhelyet kínáló fekete Xbox Series S-ig, nem beszélve a frissen bejelentett Xbox Series S Kezdőcsomagról – amelyben 3 havi Game Pass tagság is található –, mindenki találhat magának megfelelő konzolt ebben a folyamatosan növekvő közösségben.