Serge DeNimes x Xbox együttműködés
dreampage 2023. Nov. 08.

Az Xbox csapata és a Serge DeNimes ékszertervező cég együttműködésbe kezdett, aminek eredménye egy 15 darabból álló, exkluzív kollekció. Az Xbox témájú gyűrűk, nyakláncok és más ékszerek gyűjteménye a mai naptól érhető el.

A videójátékok és a divat világa egy új, limitált kiadású kollekcióban találkozik, amely az Xbox és a Serge DeNimes együttműködéséből alakult. Az Xbox konzolok és kontrollerek által ihletett, 15 darabból álló gyűjtemény 3D tervezéssel készült, így egyszerre nosztalgikus és kortárs formában hozza össze a kultúra e két alappillérét, a játékokat és a divatot.

A gyűrűkön és más ékszereken könnyen felfedezhetők az Xbox világára történt utalások, mint például az ezüst Xbox Kontroller Nyakláncon. Az ékszerek mindegyike a Serge DeNimesre jellemző alapossággal és igényességgel készült.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Serge DeNimes (@sergedenimes) által megosztott bejegyzés

A Serge DeNimes x Xbox kollekció világszerte elérhető 2023. november 8-án, magyar idő szerint 20:00 órától. Akit érdekelnek ezek a tárgyak, azok a Serge DeNimes honlapján ismerkedhetnek velük, és meg is rendelhetik őket.