Sky Cipher Special Edition kontroller bejelentés
dreampage 2024. Jul. 31.

Augusztus 13-án új taggal bővül az Xbox kontrollerek köre, megjelenik ugyanis a Sky Cipher Special Edition, átlátszó kék borítással és égszínkék markolatokkal.

Újra divatba jönnek az átlátszó műszaki eszközök, legalábbis a Microsoft tervei szerint, a vállalat ugyanis új termékvonalat indít útjára az Xbox kontrollerek között. A Sky Cipher Special Edition vezeték nélküli kontroller ismertetőjele a kék színű, nagyrészt átlátszó borítás, amely egyedülálló kinézetet kölcsönöz neki. Nemcsak a kontroller belső szerkezete vehető szemügyre ezáltal, de a belül használt ezüst színű alkatrészek némi futurisztikus vonalat is csempésznek bele.

A kontroller tulajdonságai:

  • Kék, átlátszó felső burkolat
  • Gumírozott, égszínkék markolatok
  • Égszínkék fémszínű ravaszok és d-pad
  • Rezgő ravaszok, Bluetooth technológia, 3.5 mm-es jack csatlakozó

Ahogy minden Xbox kontroller, úgy a Sky Cipher Special Edition is könnyen párosítható Xbox One és Xbox Series X|S konzolokkal, PC-vel és mobil (iOS, Android) eszközökkel, így otthoni és felhőalapú játékhoz is használható.

További érdekesség, hogy a kontroller csomagolása immár teljesen nélkülözi az egyszerhasználatos műanyagokat, a hagyományos papír leírás helyett pedig egy QR kód található a dobozban, amivel digitálisan érhető el a gépkönyv. Az új csomagolás ráadásul 22%-kal kisebb és 21%-kal könnyebb a korábbi változatnál, ez is segít csökkenteni az eszközök környezetre gyakorolt hatását.

A Vezeték nélküli Xbox-kontroller – Sky Cipher Special Edition 2024. augusztus 13-án jelenik meg, ekkortól lesz érdemes keresni a hazai boltok polcain. További információ a hivatalos honlapon.