Starfield és Series S 1TB konzol szeptemberben
dreampage 2023. Sep. 05.

Szeptemberben számtalan kihagyhatatlan játék jelenik meg Xbox konzolokra, köztük az év legjobban várt játékai, például a Starfield, az EA Sports FC 24 és a Lies of P.

Szeptemberben megjelenik az új Xbox Series S – 1TB, amely extra tárhelyet biztosít új, szénfekete kivitelben!

Szeptember 14-én megjelenik egy új Game Pass csomag, a Game Pass Core, amely hozzáférést biztosít a tagoknak a fejlett többjátékos szolgáltatásunkhoz, a több mint 25 játszható játékból álló gyűjteményhez és még sok máshoz!

Mivel ebben a hónapban rengeteg új játék jelenik meg, remek alkalom, hogy csatlakozz az Xboxhoz, vagy frissítsd a konzolodat, hogy élvezhesd a csak Xbox Series X|S-en és PC-n futó játékokat, például a Starfieldet, a Forza Motorsportot és még sok mást. Ráadásul szeptember 1-jén jelent meg az új Xbox Series S – 1TB, amelyet az év elején jelentettek be az Xbox Games Showcase 2023-on. Ez a konzol ugyanazt a next-gen sebességet és teljesítményt kínálja, mint az 512 GB-os Series S, mostantól kétszer annyi tárhellyel, így még több játékot tölthetsz le a konzolodra.

Az Xbox folyamatosan keresi a kevesebb új anyag felhasználásának és a hulladékcsökkentésnek a lehetőségeit – az új 1TB-os konzolunk a fogyasztás utáni újrahasznosított (PCR) gyantákat tartalmaz, folytatva a fehér Series S konzol megjelenésével, 2021-ben bevezetett, új gyártási eljárást.

(x)