Stormcloud Vapor Special Edition kontroller bejelentés
dreampage 2023. Aug. 02.

2023. augusztus 8-án vadonatúj Xbox kontrollert dob piacra a Microsoft – a Stormcloud Vapor Special Edition örvénylő kék mintával csábítja a játékosokat.

Folyamatosan érkeznek az új kiadású Xbox kontrollerek, melyek közül a legújabb az augusztus 8-án a boltokba kerülő Stormcloud Vapor Special Edition, amely egyúttal – vélhetően – egy új termékvonal nyitódarabja is egyben. Az új, különleges kiadású kontroller legfőbb jellegzetessége a kéken örvénylő festésű borítás, amihez kék karok és gombok is társulnak. Az LB/RB gombok, a ravaszok és a markolatok textúrázottak, a markolatok belső fele gumírozott (és természetesen kék), minden másban pedig hozza a normál Xbox Series X|S kontrollerek funkcióit.

Ergonomikus kialakítás, rezgő ravaszok, Megosztás gomb, Bluetooth kapcsolat PC-khez, táblagépekhez és mobil eszközökhöz – a Stormcloud Vapor ezt mind tudja, az alján pedig 3.5mm-es jack csatlakozó várja a fejhallgatókat. Az Xbox Tartozékok alkalmazással testreszabható a kontroller gombkiosztása is. Ami még izgalmasabb: a kontrollerrel együtt egy új dinamikus Xbox háttér is érkezik. Aki párosítja konzoljával az új irányítót, annak automatikusan elérhetővé válik az új téma.

A Stormcloud Vapor Special Edition kontroller tehát 2023. augusztus 8-tól kapható. További információ a hivatalos honlapon található.