Új Elite Series 2 színek az Xbox Design Lab kínálatában
dreampage 2023. Apr. 11.

A mai napon még jobb lett egyedi Xbox Elite Series 2 kontrollert tervezni – az Xbox Design Lab szolgáltatás új színekkel bővült, így még több kombináció állítható elő, mint korábban.

Nincs megállás a Microsoftnál kontrollerek tekintetében. Miután tavaly októberben az Xbox Elite Series 2 kontroller is bekerült a kínálatba, és sok új országban (köztük hazánkban is) elérhetővé vált a népszerű szolgáltatás, most újabb bővülésnek lehetünk szemtanúi. A profi Xbox kontrollert újabb színekből állíthatjuk össze, ami érinti a borítást, a gombokat és a kisebb alkatrészeket is.

A bővítés azt jelenti, hogy most már 16 színből lehet választani a kontroller felső és alsó borításához, 12 színből válogathatunk az ABXY gombok tekintetében, a kontroller többi részéhez pedig összesen 25 szín és árnyalat áll rendelkezésre. Az olyan élénk színektől, mint a Garnet Piros, a Gleccserkék vagy a Mély Rózsaszín, az olyan „lopakodó” jellegig, mint a sötétszürke gombok, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen – szó szerint többmilliárd kombináció jöhet szóba, ha valaki egyedi Elite Series 2 kontrollert szeretne tervezni.

Természetesen minden Xbox Elite Series 2 kontroller rendelkezik a szokásos extrákkal. Állítható feszességű ravaszok, körben gumírozott markolat, rövidebb úton rögzíthető ravaszok. Az Xbox Tartozékok alkalmazásban szabadon átállítható a gombkiosztás, az analóg karok és a ravaszok érzékenysége, sőt még a középen világító Xbox gomb színe is. Az Xbox Design Lab a kontrolleren kívül a cserélhető alkatrészeket tartalmazó extra csomagot is kínálja. Külön megvehetők a cserélhető karok és d-pad, amely lehet kör vagy + alakú, ízléstől függően. Ezek, sőt a hordtáska festésének a színe is testre szabható, így egy teljesen passzoló csomag állítható össze.

Aki szeretne saját Xbox Elite Series 2 (vagy normál Xbox) kontrollert tervezni, vagy csak eljátszana a látványos szerkesztővel, az megteheti a https://xboxdesignlab.xbox.com/hu-hu oldalon. Érdemes kipróbálni az új színeket, az összeállított konfigurációk el is menthetők későbbi szerkesztéshez vagy megrendeléshez.