Winkler Róbert vs Vályi István a Forza Horizon 5-ben
dreampage 2021. Nov. 25.

A 2021-es Game Pass Online Fesztivál műsorsorozat egyik legérdekesebb estéjére készülhetünk. Pénteken két autószakértő, Winkler Róbert és Vályi István méri össze a tudását a Forza Horizon 5-ben.

Az Xbox Magyarország szervezésében idén is megrendezésre került a Game Pass Online Fesztivál, amelynek keretében minden este hírességek és videójáték-újságírók / -szakértők beszélgetnek, illetve játszanak az Xbox Game Pass kínálatában található játékokkal. Az adásokat már csak azért is érdemes nézni, mert segítségükkel könnyen felfedezhetünk olyan játékokat, amikre eddig nem figyeltünk, a pénteki műsor viszont különösen szórakoztatónak ígérkezik.

Vályi István és Winkler Róbert neve többek között a Totalcar régi csapatából lehet ismerős – ha valakinek nem kell bemutatni az autóvezetést, azok ők. Most mégis ismeretlen terepre tévednek, pontosabban Mexikóba: a Game Pass Online Fesztivál keretében a Forza Horizon 5-tel fognak játszani, és eldöntik, ki a jobb sofőr a virtuális világban. (Egyébként nincsenek egyedül – a Forza Horizon 5-tel immár több, mint 10 millióan játszanak világszerte.)

Mikor lesz az adás?

  • 2021. november 26-án, pénteken 19:00 órától, nagyjából két órán át.

Hol lehet nézni?

  • Az Xbox Magyarország Facebook oldalán (a képre kattintva azonnal elérhető).

Aki még nem próbálta ki a Forza Horizon 5-öt, az megteheti akár Xbox Game Pass tagsággal is, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon, PC-n, vagy a Felhőalapú Játéknak köszönhetően bármilyen eszközön, konzoloktól PC-n és táblagépeken át egészen a mobiltelefonokig.