Xbox / Bethesda Developer_Direct
dreampage 2023. Jan. 11.

Január 25-én az Xbox és a Bethesda csapatai fejlesztői műsort tartanak, ahol részletesebben is megismerhetjük az Xboxra és PC-re a következő hónapokban érkező játékokat, fejlesztői beszélgetésekkel és gameplay bemutatókkal.

Az Xbox és a Bethesda fejlesztőcsapatai január 25-én, szerdán tartják 2023 első Developer_Direct műsorukat. Ez egy afféle fejlesztői adás, amelyben az Arkane Austin, a Turn 10 Studios, a Mojang és a Zenimax Online Studios vonul fel, hogy bemutassa a következő hónapokban érkező játékokat. Egész pontosan az Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends és Redfall címekről van szó.

A Starfield nem szerepel a január 25-i műsorban – azért, hogy ezt kellő mélységgel bemutathassák, a Bethesda új szerepjátéka hamarosan különálló adásban mutatkozik majd be.

Mi lesz a műsorban?

  • The Elder Scrolls Online: Matt Firor stúdióvezető bemutatja az MMORPG-hez érkező nagy, 2023-as frissítést. Közvetlenül a Developer_Direct után a Zenimax saját műsort ad, amelyben még részletesebben mutatják be az új tartalmakat.
  • Forza Motorsport: Hosszú idő után tér vissza a Turn 10 Studios versenyes játéka, amit az alapokhoz a legmodernebb PC-k és az Xbox Series X|S képességeihez terveztek. A műsorban új részletek és gameplay jelenetek lesznek láthatók.
  • Minecraft Legends: A Mojang bemutatja a játék multiplayer lehetőségeit. A Blackbird Interactive által fejlesztett stratégiai játék idén tavasszal jelenik meg, most új gameplay pillanatokat láthatunk.
  • Redfall: A Dishonored és a Prey alkotóinak új játékából több percnyi új gameplay-t láthatunk, az egyjátékos és a multiplayer módból is. Jobban megismerhetjük a harcot, a testreszabási lehetőségeket, a főellenségeket, a nyílt világot, és sok minden mást.

Mikor kezdődik az élő adás?

  • 2023. január 25-én, magyar idő szerint 21:00 órakor.

Hol lehet nézni?

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!