Xbox Better Together nyereményjáték szabályzat
dreampage 2023. Mar. 08.

Xbox nyereményjáték az Instagramon

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő, 1 db „Xbox Better Together” ajándékcsomagot!

A nyereményjáték menete:

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni ezt az exkluzív ajándékcsomagot, nincs más dolgod, mint likeolni (kedvelni)a nyereményjátékot bejelentő, 2023 március 8-i Instagram posztunkat és válaszolni az ott feltett kérdésre! A kérdés: „Melyik Xboxon is játszható játék zenéjét szereted a legjobban?” A nyereményjáték az https://www.instagram.com/xboxhu_insta/ hivatkozáson érhető el a megadott időpontban.

A nyereményjáték időtartama: 2023 március 8. szerda 15:00. – március 12. Vasárnap 24:00

Sorsolás: 2023. március 13. 12:00

A nyertest (illetve szükség esetén a pótnyertest) Instagram üzenteben fogjuk értesíteni, 2023 március 13. 12:00-24:00 óra között.

Az „Xbox Better Together” ajándékcsomag leírása:

A kisorsolt ajándékcsomag része egy egyedi gyártású, kereskedelmi forgalom sehol a világon nem kerülő kazettás magnó, a hozzá tartozó fejhallgatóval és kazettával, egyedi csomagolásban.

Összesen egy (1 db) nyeremény kerül kisorsolásra.

A nyeremény sem részben, sem pedig egészben nem ruházható át vagy cserélhető el, nem váltható készpénzre és bármilyen más kompenzációs formára. 

A Szervező és/vagy az adminisztrátorok alkalmazottai, közvetlen családtagjai, illetve a promóció adminisztrációjával szakmailag kapcsolatban álló személyek nem vehetnek részt a promócióban.

A promócióban a 18. életévüket betöltött, érvényes magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt.   A nyereményt a nyereményjáték szervezője juttatja el a nyertesnek.

A nyereményjáték szervezője

Játssz velünk, és nyerj!