Xbox FanFest 2023-ban is
dreampage 2023. May. 08.

Élő és virtuális eseményekkel tér vissza az Xbox évek óta népszerű rajongói rendezvénysorozata, a FanFest, amelyre most is előre lehet ingyenesen regisztrálni. Extra információk és tartalmak várják a látogatókat.

A nyári nagy bemutatóműsorok rendszeres kísérője az Xbox FanFest, amelyet a Microsoft elsősorban azon Xbox rajongók számára szervez, akik élőben vagy virtuálisan is exkluzív eseményekre és tartalmakra vágynak a nagy, hivatalos bejelentések mellett. A 2023-as élő összejövetelek Los Angelesben, Mexikóvárosban, Sao Paulóban, Melbourne-ben és Varsóban kerülnek megrendezésre, a hazai játékosok viszont virtuális formában is sok extrára számíthatnak.

Hogy pontosan mire? A hivatalos leírás szerint: „Az Xbox FanFest exkluzív személyes és virtuális eseményeket, tartalmakat, nyereménysorsolásokat, termékeket és még sok mást kínál! Már alig várjuk, hogy még több rajongó számára lehetővé tegyük, hogy részt vegyen az Xbox-közösség életében. Azzal, hogy regisztrálsz az Xbox FanFestre, exkluzív dolgok előtt nyílik meg az ajtó – az Xbox által rendezett olyan események, akciók és virtuális élmények előtt, amelyeket kimondottan neked szánunk.”

Regisztrálni a https://www.xbox.com/hu-hu/community/fanfest oldalon lehet minden 18 év feletti játékosnak, és természetesen ingyenes. Aki regisztrál, az emailben rendszeresen tájékoztatást kap a következő elérhető eseményekről. További információ, kérdések és válaszok a fent linkelt oldal alján találhatóak.

Mindenkinek jó szórakozást az idei nyári Xbox FanFest-en!