Xbox Game Studios tavaszi akció
dreampage 2022. Apr. 06.

Április 18-ig számos Xbox-exkluzív produkció, az Xbox Game Studios játékai kaphatók kedvezményes áron a magyarországi kereskedőknél. Szimulátortól a családi játékokig most sok minden olcsóbban beszerezhető.

Tavaszi vásár kezdődött április elején, amelynek keretében az Xbox Game Studios játékai szerezhetők be olcsóbban Xbox konzolokra. A leárazott címek között olyan friss megjelenések is szerepelnek, mint például az Age of Empires IV, a Halo Infinite, Forza Horizon 5 vagy a Microsoft Flight Simulator, de korábbi közönségkedvencek is megtalálhatók. Aki inkább Angliában autózna, annak ajánlható a Forza Horizon 4, de akad platformer is (Ori and the Will of the Wisps), míg a családoknak és a legkisebbeknek olyan játékok lehetnek vonzóak, mint a Super Lucky’s Tale, vagy a Disneyland Adventures. De elérhető az akcióban például a Gears Tactics és a Bleeding Edge is. Fontos, hogy az ajánlatok között digitális játékok is szerepelnek – bizonyos kereskedőknél nemcsak lemezes, hanem letöltőkód formában is beszerezhetők a játékok.

A promóció időtartama:

  • 2022. április 1. – 2022. április 18.

Legyen szó tehát akár Master Chief legújabb kalandjáról, látványos autóversenyzésről, repülésről vagy családi kikapcsolódásról, most érdemes körülnézni, mert sok Xbox-exkluzív játék olcsóbban kapható. Mindenkinek jó szórakozást hozzájuk!