Xbox Games Showcase + Starfield Direct
dreampage 2023. Jun. 09.

A Microsoft és a Bethesda 2023. június 11-én, magyar idő szerint este 7 órakor tartja az év legfontosabb Xboxos online eseményét. Egymást követi az Xbox Games Showcase és a Starfield Direct.

Mint minden évben, úgy idén is a nyár kezdete jelenti a legizgalmasabb időszakot a videójáték rajongók számára. Ahogy mindig, úgy most júniusban is kezdetét veszi a legnagyobb bejelentések időszaka, és ebben is kiemelkedő fontosságú a Microsoft éves eseménye, az Xbox Games Showcase, ahol megismerhetjük a készülőfélben lévő Xbox exkluzív fejlesztéseket, valamint a külsős fejlesztők és kiadók új produkcióit – plusz időnként néhány meglepetést is.

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy az idei Xbox Games Showcase 2023. június 11-én, magyar idő szerint 19:00 órakor veszi kezdetét, és ahogy mindig, természetesen most is élőben lehet majd nézni. Ahogy azt már korábban közölték, a műsort ezúttal rögtön követi a Starfield Direct, a Bethesda saját műsora, amely kizárólag a kiadó utóbbi éveinek legnagyobb játékára, a Starfieldre koncentrál. Végre még több részletet megismerhetünk a készülő sci-fi szerepjátékról.

Nézzük akkor a részleteket tömören:

Az Xbox Games Showcase + Starfield Direct időpontja:

  • 2023. június 11, vasárnap, 19:00 óra

Hol lehet élőben nézni?

Fontos tehát megjegyezni, hogy a Starfield Direct közvetlenül az Xbox Games Showcase után kezdődik, a két műsort egyszerre nézhetjük meg, nincs szükség másik csatornára átmenni.

Xbox Games Showcase Extended

Ahogy tavaly, úgy idén is lesz egy másik műsor „Extended” („Kibővítve”) alcímmel, amelyben az első műsorban bemutatott játékokról tudhatunk meg még több információt. Ebben a műsorban fejlesztői interjúk és bemutatók lesznek láthatók. A műsor 2023. június 13-án, kedden este, ugyanebben az időpontban lesz élőben követhető, a fenti csatornák bármelyikén.

Vajon milyen lesz az idei show? Milyen új játékokat mutatnak be? Kapunk-e hírt a (és akkor ide tessék képzeletben beírni mindenkinek a legjobban várt Xbox játékát)-ról? Mit mutatnak a Starfieldből, ami ekkor már csak három hónapra lesz a tervezett megjelenéstől? Minden kiderül június 11-én este.