Xbox Partner Preview március 6-án
dreampage 2024. Mar. 04.

A Microsoft bejelentette a következő Xbox Partner Preview műsort, amelyben a Capcom, Nexon, EA és más külsős kiadók Xboxos és PC-s újdonságait ismerhetjük meg mélyebben. A félórás műsorban több, mint egy tucat trailer várható.

Az Xbox Partner Preview műsorok lényege, hogy külsős partnerek, kiadók mutatják be készülő Xbox és PC játékaikat, többnyire azokat a címeket, amikre idén számíthatunk. Az idei műsorban többek között megismerhetjük a Tales of Kenzera: Zau harcrendszerét és világát, vadonatúj gameplay-t láthatunk a Capcom új kalandjátékából, a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess-ből, és közelebbi pillantást vethetünk a The First Berserker: Khazan játékra. Ezeken kívül több olyan játék is bemutatkozik, ami Xboxra, PC-re és a Game Pass kínálatába érkezik.

Az Xbox Partner Preview formátuma a külsős stúdiók és kiadók izgalmas játékairól szól, mindenféle sallang nélkül. Játékbemutatók, megjelenési dátum bejelentések és friss gameplay, plusz némi kulisszák mögötti bepillantás a fejlesztőktől, amikről az Xbox Wire-on lehet majd többet olvasni.

Kezdési időpont:

  • 2024. március 6, szerda, magyar idő szerint 19:00 óra

Hol lehet nézni élőben?

Az előadás 40 nyelven, köztük magyar felirattal ellátva is nézhető, ehhez a videóbeállításoknál kell kiválasztani a magyar feliratot. Aki pedig esetleg lemaradna az élő adásról, az természetesen az egészet visszanézheti a megfelelő videós platformokon. A műsort tartalomgyártók is co-streamelhetik, ha szeretnék.

Mindenkinek jó szórakozást március 6-án 19:00 órától!