Xbox Series S Kezdőcsomag bejelentés
dreampage 2023. Oct. 12.

Október 31-én egy új Xbox Series S gépcsomag kerül a boltok polcaira, ami tökéletes választás lehet minden család számára. Egy Xbox Series S konzol mellé 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate társul mindössze 119.990 Ft-ért.

Azok a játékosok vagy családok, akik még nem váltottak a jelenlegi konzolgenerációra, és az év vége felé a lehetőségeket nézegetik, hamarosan igen vonzó ajánlatot kapnak. A Microsoft bejelentette az Xbox Series S Kezdőcsomagot, amelyben a legkisebb Xbox konzolt lehet megvenni három hónap Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, így azonnal hozzá lehet férni több száz konzolos és PC-s játékhoz, sőt akár a felhőalapú játékot is ki lehet próbálni.

Akár első konzolról van szó, karácsonyi ajándékot keresünk vagy most váltana valaki, ez a csomag mindent tartalmaz, ami a kilencedik konzolgenerációs élményhez szükséges. A Series S nemcsak a valaha készült legkisebb Xbox, hanem egy igazán modern masina, olyan funkciókkal, mint a Quick Resume, gyors töltési idők, HDR támogatás, és bizonyos játékokban akár 120 fps képfrissítés.

Az Xbox Series S Kezdőcsomag tartalma:

  • Fehér Xbox Series S 512GB konzol
  • Fehér Xbox Vezeték Nélküli Kontroller
  • 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate tagság

Az Xbox Game Pass Ultimate a legteljesebb Xbox tagság, amivel mindenki megtalálhatja a számítását:

Több száz játék: az összes Xbox exkluzív cím, beleértve olyan újdonságokat, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Minőségi külsős alkotások, mint a Lies of P vagy a Party Animals, és közönségkedvenc címek, mint a Minecraft Legends. Az Ultimate tagság a konzolos és PC-s Game Pass-t is tartalmazza.

Online multiplayer: a Game Pass Ultimate tagok minden online funkcióhoz hozzáférnek Xbox konzolokon, PC-n és a felhőben egyaránt, így eszköztől függetlenül játszhatnak családtagjaikkal, barátaikkal, vagy bárkivel a világon.

EA Play: az Ultimate tagság az EA Play-t is tartalmazza konzolon, PC-n és a felhőben, olyan sorozatokkal, mint a Madden NFL, Need for Speed, Battlefield, Star Wars és sok más.

Előnyök: az Ultimate tagok minden hónapban exkluzív jutalmakat kapnak, úgy, mint játékbeli tárgyak, plusz heti kedvezmények játékokból és kiegészítőkből.

Az Xbox Series S Kezdőcsomag a tervek szerint 2023. október 31-én kerül a boltok polcaira, és az idei ünnepi időszakban már biztosan elérhető lesz, méghozzá 119.990 Ft ajánlott fogyasztói áron. Ideális választás lehet tehát azoknak, akik most ismerkednek az Xbox világával, és megfizethető áron szeretnék élvezni az újgenerációs videójátékok élményét. Az új gépcsomagról a hivatalos honlapon található még több információ.